PETRUŠIĆ SLEDIO BALKAN, EVO ŠTA SE SPREMA: Sprema se naseljavanje zapadnog Balkana, već drže 30 posto naših resursa (VIDEO)

Bivši kontraobaveštajac Jugolsav Petrušić bio je gost internet televiziije “Srpski kolektiv” gde je gotovo četiri sata iznosio šokantne tvrdnje o dešavanjima u predhodnih 20 godina na Balkanu ali i o onome što nas čeka. Petrušić tvrdi da ovom prostoru sledi ekonomsko blagostanje, ali po suviše visokoj ceni.

Petrušić govori da teritoriju zapadnog Balkana veliki centri moći vide kao rezervnu teritoriju za preseljenje stanovništva kada dođe do totalnog rata na Bliskom Istoku. Po Petrušiću, to je bio glavni razlog kriza koji su potresale Balkan predhodnih godina kako bi se stanovništvo Srbije, Bugarske, Bosne i Hrvatske iselilo i oslobodio prostor za dolazak novog stanovnika.

Petrušić kaže da je već 30 posto resursa, poput vode i zemljišta, u stranim rukama i da niko u Srbiji neće moći da se suprotstavi planovima za naseljavanje zapadnog Balkana jer već kontrolišu veliki procenat resursa.

On objašnjava da će Srbija za uzvrat dobiti ekonomsku pomoć koja će dovesti do blagostanja ali po cenu promene demografske strukture stanovništva. Prema njegovim rečima iza tog plana ne stoje države već multinacionalne korporacije.

Šta Petrušić kaže o ubistvu Arkana saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Top