IMA LI KO DA VERUJE U OVU GLUPOST: Bliski susret Aleksandra Vučića sa hrvatskim navijačima, evo šta su mu rekli

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u mladisti nije bio jako hrabar zbog čega i sad vuče komplekse. Još kao opozicioni političar izmišljao je priče o svojim navijačko-huliganskim podvizima i tučama sa navijačima iz nekadašnjih SFTJ republika koje nije ni jedan navijač nikada mogao da potvrdi.

Od dolaska na vlast broj njegovih navijačkih podviga se umnožio putem medija bliskih njegovoj stranci poput Informera, Telegrfa, Pinka ili Srpskog Telegrafa. Međutim, kako malo ko i u Srbiji veruje u “ribolovačke priče” Aleksandra Vučića njegov list Informer napravio je (izmislio je) novi Vučićev herojski podvig.

Bajkoviti prikaz njegovog susreta sa Hrvatskim navičima u Španiji iz lista Informer prenosimo integralno :

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznao je da voli da “šmugne” obezbeđenju i da se vozi automobilom i dodao da je prošle nedelje bio sa sinom Danilom na utakmici polufinala Lige Šampiona Roma – Liverpul.

Na stadionu su im, kako kaže, prišli momci iz Splita i Zagreba i pitali da li mu je telohranitelj naoružan.

– Rekao sam tim momcima: “E, ovo mi je sin, nemojte da brinete, nemamo nikakvo oružje.” Oni su onda rekli: “Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovamo!” – ispričao je predsednik.

– Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli sa negativnim predrasudama u prvom trenutku – rekao je Vučić.

– Da vam nešto kažem, ja sam običan i normalan čovek i jedva čekam vreme kada neću da imam obezbeđenje i kada ću sve one koji mi danas prete i govore: “Kako ćete da izađete?” smeti da pogledam u lice i da kažem da nisam ukrao ni jedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako.

Kako je urednik Vremenja Dragoljub Žarković raskrinkao Vučićeve ekonomske “uspehe” pogledajte OVDE.

Izvor: BBN/Informer

Top