EKSPERT: NATO eksperimentalni rat protiv Srbije, ruska vojska utvrdila koliko je tačno tona uranijuma izručeno 1999 (VIDEO)

Gost emisije “Pogled na Istok” u produkciji “HelmCast”  bio je primarijus dr Alek Račić , čovek koji je svoje istraživanje usmerio na ispitivanje posledica NATO bombardovanja, uticaiju zračenja od radioaktivnog uranijuma i ostalim posledicama agresije na Srbiju i Republici Srpskoj.

On je rekao da je NATO bombardovanje SRJ imalo sve elemente eksperimentalnog rata. Račić je objasnio da se SRJ nije dobro spremila za napad NATO-a iako je imala informacije o korišćenju radiokativnih projektila u napadu NATO na Republiku Srpsku. On je izneo šokantne podatke o posledicama NATO napada na Hadžiće i stope smrtnosti stanovništva nakon toga.

Prema Račićevim rečima u napadu SRJ NATO eksperiment proširen je na druge metode ugrožavanja zdravlja stanovništva. Bombardovanje Republike Srpske vršeno je samo uranijumom i plutonijumom, ali nisu gađane fabrike koje prozvode petrohemijska sredstva, objašnjava on.

– Bombardovanje petrohemijske industrije i elektroenergetskih postrojenja je bio eksperiment useren da se vidi kako će da se pogorša stanje stanovništva koje živi oko bombardovanih lokacija – objašnjava Račić.

Račić kaže da je na teritoriju SRJ izručeno 45 tona uranijuma od čega 30 na Kosovu i Metohiji, a 15 tona na ostaloj teritoriji SRJ. On je rekao da su to podaci ruske vojske koja je obavila istraživanje i da je general Ivašov javno saopštio taj podatak.

Račić kaže da je NATO izvršio zdravstveni genocid nad građanima SRJ.

O šokantnim posledicama NATO bombardovanja saznajte u emisiji:

Da li će Vučić priznati Kosovo saznajte OVDE.

Pročitajte još:

TRGOVINA DECOM I DEČJI BRAKOVI U SRBIJI: Najmlađa “mlada” imala samo 11 godina (VIDEO)

POZNATI NOVINAR UNIŠTIO VUČIĆA: Ovo je najveća prevara predsednika Srbije (VIDEO)

Izvor: Pravda

 

Top