POZNATI NOVINAR UNIŠTIO VUČIĆA: Ovo je najveća prevara predsednika Srbije (VIDEO)

Gost nove epizode emisije “RasPravda” bio je glavni urednik nedeljnika “Vreme” Dragoljub Žarković. Žarković u emisiji govori o slobodi medija u Srbiji, o optužbama da radi za Miroslava Miškovića, problemu Kosova i Metohije i režimu Aleksandra Vučića.

Žarković tvrdi da je najveća laž atuelne vlasti i predsednika Aleksandra Vučića o stanju srpske ekonomije i “kako nam dobro ide”.

– Vučić svakih pet dana otvara neku fabriku Leone, pletu neke kablove, a nema tu ozbiljnog posla. U sistemu gde jedna laž zatrpava drugu teško je reći šta je tu najveća laž. Gledajući dugoročno, šta će se ispostaviti kao najveća laž, moguće je da će i pitanje Kosova biti jedna od tih stvari – kaže Žarković.

On je rekao da je prošle godine Srbija imala samo 1,7 rast rast društvenog proizvoda dok je svuda u okruženju to je 3 ili 4 posto. Žarković je rekao da ekonomija Srbije nazaduje.

Žarković je u emisiji ispričao istorijat svoje porodice i o precima koji su otišli za SAD, a onda se vratili kao dobrovoljci u Prvom svetskom ratu a zatim se naseli u Kosovskoj Mitrovici izgradili hotel i elektrocentralu Gazivode.

– Vučić kaže ne dam moje Gazivode. Kako govoriš “moje Gazivode” kad su moje? – kaže Žarković.

Žarković u emisiji govori i o Vučićevom pozivu nakon što je u “Utisku nedelje” otkrio da se predsednik ponovo oženio, nekadašnjim debatama sa Nikolom Miloševićem, svom odnosu prema Rusiji i prema EU itd.

– Ovo je društvo ukinutog dijaloga, ovde se dijalog ne dozvoljava  – rekao je Žarković komentarišući stanje u društvu i medijima.

Emisija “RasPravda” se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije HelmCast, autor i voditelj je Midrag Zarković.

Kako je hrvatski istoričar iznervirao Albance i Hrvate pogledajte OVDE.

Kњига “Мрежни ратови” руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,…

Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018.

Izvor: Pravda

Top