Sve u jednom: Ultimativna kamperska alatka za jelo (FOTO)

Nakon godinu i po dana dizajniranja i testiranja, kompanija Morsel predstavila je svoju verziju sporka za koji tvrde da je najbolja kamperska alatka za jelo do sada.

 

Spork je vrsta pribora za jelo koji objedinjuje kašiku (engl. spoon) i viljušku (engl. fork) u jednom i liči na kašiku sa zupcima na vrhu, a ovaj termin je prvi put zvanično potrebljen 1909. godine.

Međutim, za razliku od tradicionalnog sporka, “Morsel” razdvaja ove elemente dugačkom drškom, i pruža mu još korisnih uloga.

 

 

“Morselova” alatka je spoj kašike, viljuške, noža i špatule, a zahvaljujući asimetričnom obliku i mekanim ivicama, prilagođava se raznim oblicima posuda i vešto seče i kupi svaku mrvu hrane koja se u njoj nalazi.

 

 

Dostupne su tri boje – plava, crvena i ljubičasta i dve veličine. Može se prati u mašini, iskuvavati i koristiti kao pribor za kuvanje, a sve te prednosti dolaze i sa nešto višom cenom.

 

 

“Morsel Spork” će se prodavati po ceni od 13 dolara, a ukoliko priložite donaciju od 9 dolara na Kickstarteru, možete dobiti ovu praktičnu alatku u junu.

 

 

Ako smo vas zaintrigirali, pogledajte kako se sve može koristiti spork.

 

Pročitajte još: Otkrili drevni grad od 10 miliona stanovnika: Arheolozi zapanjeni laserskim otkrićem (video)

NEMAČKI ISTORIČAR OTKRIVA ZA DOJČE VELE: Najpre sam imao simpatije za Albance, ali… Nije Srbija bombardovana 1999. da joj se uzme samo Kosovo, pozadina je mnogo ozbiljnija!

TRAMP UDARIO PO ASADU! Rusija zapretila SAD: Ne koristite laži o hemijskom napadu za vojnu intervenciju

Izvor: kucastil.rs

Top