Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu ponovni izbor za šefa ruske države.

foto: Promo
foto: Promo

„Primite iskrene čestitke za ponovni izbor za predsednika Ruske Federacije, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite Vašu zemlju čvrsto utemeljenim putem napretka, na dobrobit svih njenih građana. Uveren sam da ćete svojim izvanrednim talentom lidera, uz jasnu viziju i jaku volju, kao i odgovornost i posvećenost u radu, nastaviti da postižete uspehe u rešavanju svih važnih pitanja za Rusiju, kao i u ispunjavanju planova za njen dalji sveobuhvatni razvoj“, naveo je Vučić u čestitki.

Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije i možete se osloniti na naš doprinos produbljivanju saradnje, kao i na zalaganje za ostvarivanje zajedničkih projekata, istakao je Vučić i naglasio da je uveren da ćemo, uz međusobno razumevanje, stvarati bolje uslove za generacije koje dolaze.

„Veoma sam Vam zahvalan za Vaš lični doprinos jačanju tradicionalnog i istinskog prijateljstva naših dveju zemalja, kao i odbrani državnih interesa Srbije, koja se ogleda i kroz podršku u Ujedinjenim nacijama, kao i u svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj integritet, ugled i slobodarsku tradiciju“, naveo je Vučić.

„Želim Vam da Vas, uz uspeh na odgovornoj dužnosti, prate dobro zdravlje i sreća u ličnom životu. Nadam se, dragi prijatelju, da ćete nam i u novom predsedničkom mandatu učiniti čast i ponovo posetiti Srbiju, jer je svaki susret sa Vama prilika za dragocene razmene mišljenja i mudre savete“, navodi se u čestitki Vučića predsedniku Rusije.

Pročitajte još: Teroristi oborili avion suhoj Su-24: Sudbina posade neizvesna

Izvor: Espreso.rs/Kurir.rs