SKANDAL Pogrešno svirali „Bože pravde” u Zagrebu (VIDEO)

Hrvati namerno seckali „Bože pravde“?

 

Međutim, očigledno je Hrvatima teško palo to što su morali da gledaju srpsku zastavu i da slušaju našu himnu, te su gardisti koji su istu izvodili, prema rečima naših sagovornika, odlučili da namerno isfalširaju!

To je prvi primetio vojni analitičar Miroslav Lazanski, a tu situaciju za „Alo!“ prokomentarisao je na duhovit način.

To je prvi primetio vojni analitičar Miroslav Lazanski, a tu situaciju za „Alo!“ prokomentarisao je na duhovit način.

– Nisu dobro izveli našu himnu. Kada se analizira snimak intoniranja „Bože pravde“, jasno je svima da su falširali, i to čak na dva mesta. Ja nisam muzički ekspert, ali znam da himna ne treba onako da zvuči kako su je oni izveli. S obzirom na to da oni našu himnu ne izvode često, onda nije ni čudo što im se to desilo. Dečki se nisu uhodali, a trebalo bi, imaće još prilike da je izvode – kaže on.

Politički analitičar Dragomir Anđelković nema dilemu da su Hrvati ovakvim postupkom želeli da pošalju jasnu poruku kako Srbima, tako i Hrvatima.

– Profesionalci himne izvode bez greške, a kada greše, tu se radi o jasnoj nameri. Evidentno je to bila nekakva tiha sabotaža. Odnosno, pokušaj da se na taj način relativizuje poseta Vučića, zapravo da se pošalje poruka i hrvatskoj i našoj javnosti kako se Hrvati prema nama odnose. Cilj je bio da kroz vrstu sabotaže pokažu da im je Vučićeva poseta nebitna te da im je i saradnja sa Srbijom nebitna – kaže naš sagovornik.

Pročitajte još: PREDSEDNIK SRBIJE O POSETI HRVATSKOJ: Najvažnije je ono što će uslediti…

INCIDENT U PRIŠTINI: Nekoliko trenutaka pre nego što je trebalo da zemeni albansku, ukradena velika šiptarska zastava (FOTO)

KIM BESAN NA VUČIĆA ZBOG GLASANJA U UN: Poznati vojni ekspert proveo 8 dana u Pjongjangu, Lazanski otkrio… (FOTO)

TRAŽE OSTAVKU MINISTRA ODBRANE – SKANDAL U BEOGRADU! Kapetan vojske Srbije uhapšen u rodjenom stanu zbog …!
: Agencije

Top