Čovek koji tvrdi da dolazi iz budućnosti prošao detektor laži i otkriva šta nas čeka

 Vremenski putnik koji tvrdi da dolazi iz budućnosti i da će Donald Tramp biti ponovno izabran za američkog predsednika kao i da će veštačka inteligencija preuzeti svet, prošao je detektor laži.

 

U video snimku koji je Apeks TV objavio na Jutjubu mladić po imenu Noa, čije je lice zamućeno, a glas promenjen, kaže da je rizikovao svoj život da bi se vratio kroz vreme.

Njegova misija je, kaže, da prenese živima šta im je svet spremio.

Noa tvrdi kako će u budućnosti predmeti poput Guglevih naočara biti rasprostranjeni svetom, a da će se tehnologija razviti do te mere da će roboti moći da nezavisno vodei domaćinstvo.

Bitkoin će, kaže, biti sve popularniji, ali ostale valute još uvek će biti u upotrebi.

U 2030. američki predsednik biće zasad nepoznata Ilana Remiki.

U istoj godini dolazak na Mars i putovanje kroz vreme

Takođe, napominje da će globalno zagrevanje dovesti do rasta temperatura u Severnoj Americi, dok će Evropa postati hladnija.

Ljudi će kročiti na Mars 2028, a iste godine će biti otkriveno i putovanje kroz vreme.

Noa tvrdi da će električni automobili moći da putuju jednako brzo kao i oni na dizel i benzin (iako to mnogi već mogu) i da će mnogo oblika karcinoma biti izlečivo.

U prethodnom intervjuu za „Paranormal elit“, Noa je rekao da u stvarnosti pati od anoreksije i da ima 50 godina, ali da je koristio lekove za pomlađivanje pomoću kojih se transformisao u 25-godišnjaka.

Naravno, te njegove tvrdnje privukle su skeptike, na šta je on pristao da ga testiraju na detektoru laži pred kamerama.

Stoga su ga s Apeks TV-a prikačili na poligraf i zamolili da predvidi neke od važnijih događaja u budućnosti i da potvrdi da je zaista onaj za koga se predstavlja.

Na pitanje da li je zaista vremenski putnik iz 2030, odgovara „da“, a na ekranu se zelenim slovima vidi reč „istina“, kao i u slučaju ostalih pitanja.

Inače, Apeks TV se predstavlja kao jedan od najvećih glasnika paranormalnog sadržaja na Jutjubu, ima više od 56 miliona pregleda i više od 100.000 pretplatnika.

Skeptici: Sve je namešteno

 

Ipak skeptike ni poligraf nije uverio da Noa dolazi iz budućnosti i tvrde da je sve namešteno.

„To što na ekranu piše ’istina‘, ne znači da je zaista odgovor prošao na detektoru laži“, napisao je jedan kritičar.

„Vidi se da vrti deo aparata obmotan oko prstiju, a znam iz prve ruke da na detektoru laži moraš da sediš naslonjen i da budeš potpuno miran“.

„2030 i nije tako daleko pa osoba koju je imenovao za budućeg predsednika mora da bude prilično živa danas“, rekao je drugi.

Inače, detektor laži ne govori da li su stvari zaista istinite, već samo  da li osoba priključena na poligraf veruje da su te stvari istinite.

Pročitajte još: SRUŠENA NAJVEĆA ZASTAVA REPUBLIKE SRPSKE PONOVO STOJI: Srpska trobojka ponovo na Romaniji, ”Vukovi sa Drine” traže hapšenje vandala (FOTO)

PODPREDSEDNIK RS ODBRUSIO DODIKU! Salkić: ”Nisam na prodaju, radit ću i bez plaće” – SKANDAL ZBOG 2500 PUŠAKA!

Tači: Ove godine „istorijski“ sporazum sa Srbijom

Ispovest gruzijskih snajperista: Poslanici Rade pucali na narod u Kijevu (FOTO)

Izvor: Sputnik

Top