TRAGEDIJA U BEOGRADU: Navijač CSKA preminuo u hostelu nekoliko sati pred početak meča sa Zvezdom! (FOTO)

Kako prenose ruski mediji, jedan navijač CSKA iz Moskve koji je došao u Beograd kako bi gledao meč sa Zvezdom je premiono u glavnom gradu Srbije.

Kako je potvrđeno Kuriru u pitanju je navijač star 37 godina, a preminuo je u hostelu u Beogradu danas oko pola 12. Ekipe hitne pomoći pokušale su reanimaciju, ali bezuspešno.

 

Kako javlja ruski portal “Cargrad”, jedan navijač Armejaca preminuo je u Beogradu nekoliko sati pred početak meča Crvene zvezde CSKA.

On je umro usled problema sa srcem, a njegova smrt nije posledica nikakvih navijačkih ili bilo kakvih drugih sukoba na ulicama glavnog grada Srbije, piše na ovom portalu.Stiže 500 Rusa


Navijači Crvene zvezde spremaju specijalnu koreografiju za utakmicu protiv CSKA. Kao i svaki put kad u goste dolazi neki tim iz te zemlje, preovladavaće motivi bratske ljubavi prema Rusiji. Spremljena je specijalna poruka nedavno preminulom glumcu i velikom zvezdašu Nebojši Glogovcu. Navijači CSKA, kojih se očekuje oko 500, biće smešteni u specijalnom sektoru na stadionu.

Pročitajte još: OVO NISU OČEKIVALI: Hrvatski mediji napravili anketu s Beograđanima o Kolindi i Vučiću (VIDEO)

BRITANSKI GARDIJAN: ”Nabavka oružja za policiju Republike Srpske može da dovede do novog rata” (FOTO)

NEĆE SE NA OVOME ZAVRŠITI: Američka koalicija ubila dva Rusa u Siriji! (VIDEO)

MASAKR NAD KURDIMA: Tokom operacije “Maslinova grana” u Siriji ubijeno 1.369 “terorista” (VIDEO)

Izvor: Kurir

Top