KAKAV GAF! Nevđeni blam hrvatske novinarke u emisiji sa poznatim svetskim tenorom… (FOTO)

Novinarka hrvatske Nove TV Petra Fabian Kapov intervjuu sa Andreom Bočelijem koji je emitova sinoć upitala je slavnog tenora da je li nakon poslednjeg koncerta u Hrvatskoj “razgledavao” Pulu.

Novinarki se gaf omakao nakon što je Bočeli rekao da se sa prošlog koncerta u Hrvatskoj seća sjajne publike, ali da je uvek u žurbi i da nakon nastupa uvek ide u garderobu, pa u hotel i opet na put.

Andrea Bočeli

Foto: Wikipedia / WikipediaAndrea Bočeli

Intervju je rađen na italijanskom jeziku, a Bočeli je na pitanje “Jeste li razgledali”, odgovorio sa “Joj, nisam”, ali nije imao posebnu reakciju niti se uvredio.

Intervju je prikazan juče, a sporni deo sa “razgledavanjem” slepog Bočelija isečen je pre nego je postavljen na internet.

Slavnom tenoru odmah po rođenju dijagnostikovan je kongenitalni glaukom, zbog kojeg je ostao delimično slep, a kompletan vid izgubio je do 12. godine, kada je slučajno pogođen loptom u glavu tokom fudbalske utakmice.

Pročitajte još: ŠOK U LONDONU – ISTRAŽIVAČI TVRDE: DNK analiza najstarijeg skleleta u Britaniji otkrila da su prvi stanovnici bili…

MISTERIOZNO HAPŠENJE U BEOGRADU! Ni traga, ni glasa od uhapšenog američkog specijalca? (VIDEO)

NEVIĐENA ŠAMARČINA IZ EU! Junker o ulasku Srbije i Crne Gore u EU: Pogrešno ste shvatili

TERORISTIČKI NAPADI 1992 U SRBIJI: Hrvati granatirali Šid i Apatin, upali u Srbiju sa 3750 kg eksploziva i pokušali da dignu most u vazduh! (VIDEO)

Izvor: Index

Top