”VREME JE ZA SLOGU” Mladić podržao desničare, ”Novi patriotski pokret” postao deo ”Sabora Srpske Desnice”

Novi patriotski pokret zvanično je postao deo Srpske desnice.

 

Udruženje na čijem čelu se nalazi Goran Mladić, brat od strica generala Ratka Mladića i ratni oficir RS, odlukom svog rukovodstva odlučilo je da da punu podršku Srpskoj desnici i njenom predsedniku Miši Vaciću.

Novi patriotski pokret je udruženje, koje pored negovanja tradicionalnih vrednosti srpskog naroda, u svom programu posebno ističe ekonomsku saradnju Srbije sa Rusijom. Mladić ističe da je u Srpskoj desnici prepoznao energiju mladih ljudi, okupljenih oko iste ideje, a to je ujedinjenje srpskih patriotskih udruženja i organizacija, bez imalo sujete.

„Kao gost sam prisustvovao prethodnim skupovima Srpske desnice. U tom sabranju sam prepoznao pravu snagu, iskonsku jačinu koju nosi rukovodstvo Srpske desnice. Miša Vacić je neko u koga imam puno poverenje, čovek oko koga smo se svi okupili, i time jasno rekli da je vreme za srpsku slogu posle svih ovih godina podela.“, rekao je Goran Mladić.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić posebno je zadovoljan što je Novi patriotski pokret baš u SD pronašao svog partnera za buduće političko delovanje, i da je upravo Drugi sabor, nedavno održan, pokazao jačinu i slogu okupljenih oko desnice.

Pročitajte još: TERORISTIČKI NAPADI 1992 U SRBIJI: Hrvati granatirali Šid i Apatin, upali u Srbiju sa 3750 kg eksploziva i pokušali da dignu most u vazduh! (VIDEO)

I AMERIKANCI PRIZNALI – ZA 2 MILIMETRA VIŠI OD HOLANĐANA: Hercegovci zvanično najvišlji na svetu!

SKANDAL U NOVOM SADU: Navijač gurnuo hrvatskog sudiju u bazen, on mu oprostio! – ”Dobro je da me nije motkom opalio po glavi!” (FOTO)

PENTAGON U PANICI – KINEZI OVLADALI TEHNOLOGIJOM: Procurile fotografije novog kineskog oružja sledeće generacije! (FOTO)

Izvor: srpskadesnica.rs

Top