NJEGOŠ PAO ZBOG ŠAJKAČE U BIH! Policajac U DONJEM VAKUFU suspendovan zbog ČETNIČKIH SIMBOLA! (FOTO)

Njegoš Tomić je objavio fotografiju na kojoj nosi šajkaču s kokardom ispred plakata koji najavljuje proslavu Dana Republike Srpske uz podignuta tri prsta

 

Policijski službenik Njegoš Tomić iz policijske stanice u Donjem Vakufu u BiH suspendovan je s dužnosti
pošto je na društvenim mrežama objavio fotografijena kojim nosi četnička obeležja.

Kako je rekao Hasan Hodžić iz MUP-a SBK, Odsek za unutrašnju kontrolu MUP-a SBK vodi interni postupak protiv ovog policijskog službenika zbog objavljivanja fotografija na društvenim mrežama koje su izazvale uznemirenje većeg broja građana.

Foto: 24sata.info

– Navedeni službenik je privremeno suspendovan jer je tokom dosadašnjeg postupka utvrđeno da postoji sumnja da je počinio težu povredu službene dužnosti i da bi ostanak u službi štetio interesima službe ili provođenja internog postupka – rekao je Hodžić za Klix.ba.

Tomić je objavio fotografiju na kojoj nosi šajkaču s kokardom ispred plakata koji najavljuje proslavu Dana Republike Srpske uz podignuta tri prsta. Slučaj je prijavljen Birou za pritužbe javnosti.

Daljinac

Pročitajte još: NEZAPAMĆENI DIPLOMATSKI NOKAUT – SAD DOBILE ULTIMATUM! Erdogano poručio Amerima: AKO MI NE ISPORUČITE GULENA, dok sam ja u kabinetu nećete dobiti … (vi

OPRA U ŠOKU PRED KAMERAMA – KATASTROFA U KALIFORNIJI! Bujica nosi sve pred sobom u elitnom delu grada, broj nestalih raste – 17 MRTVIH! (VIDEO)

NEVEROVATNO OTKRIĆE — PRETEČA CIONIZMA U SARAJEVU! Zeničanin koji koji pronalazi, KUPUJE i VRAČA izgubljene dagocenosti SVIMA tvrdi – ”IZ BOSNE ODNESENI KAMIONI BLAGA”! (FOTO)

U Turskoj uhapšen osumnjičeni za ubistvo ruskog ambasadora
Izvor: Telegraf.rs

Top