SPLITSKI HULIGAN PROPEVAO U ZATVORU! Otkrio ko stoji iza NAPADA NA DERBIJU I SERIJE KRIMINALNIH OBRAČUNA PROTEKLIH DANA !?

Jedan od navijača iz Hrvatske koji su učestvovali u neredima na derbiju napokon je “propevao” u istaražnom zatvoru i otkrio ko je “naručilac nereda”, navode mediji

Večernje novosti su otkrile da je jedan od uhapšenih navijača odlučio da progovori i pomogne istrazi, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jedan od splitskih huligana u novinama je video fotografiju i prepoznao naručioca “posla” koji im je platio po 10.000 evra.

Navodno se radi o šefu srpskog, ali i crnogorskog podzemlja Filipu Koraću.

Informer

Odmah nakon nereda na derbiju on je bio prvi koji se pominjao kao organizator, ali je Korać to odmah demantovao.

On se sada povezuje sa nedavnim mafijaškim obračunima u Beogradu, a policija sumnja da je naručio profesionalne ubice iz Bosne i Hercegovine kako bi obavile krivična dela.

Kako se navodi, odmah nakon nereda na derbiju došlo je do niza ubistava što se povezuje sa incidentima, pa tako sumnja “pada” na njega.

Pročitajte još: SKANDAL U JUŽNOAFRIČKOJ REPUBLICI – DIKTATOR U PANICI! Svedok iz Srbije otkrio tajne mafijaša i predsednika države, umešan i ubica Arkana!

CIKLON BOMBA KAO IZ HOLIVUDSKIH FILMOVA: Neverovatne fotografije iz Amerike, zaleđene i ajkule (FOTO)

PUKLA BRUKA – HRVATI OTKAZALI! Otkazan koncert Bore Drljače u Hrvatskoj u Domu branitelja za Srpsku Novu godinu – EVO ŠTA JE REKAO GRADONAČELNIK PULE!

SKOT PREDAO VUČIĆU ”VELIKU KOVERTU” – ČEKA SE SAOPŠTENJE: Misteriozan susret sa ambasadorom SAD, Skot pred novinarima predao pismo – NOVI ŠAMAR IZ VAŠINGTONA ?!

Izvor: novosti.rs/ifnormer.rs

Top