PUKLA BRUKA – HRVATI OTKAZALI! Otkazan koncert Bore Drljače u Hrvatskoj u Domu branitelja za Srpsku Novu godinu – EVO ŠTA JE REKAO GRADONAČELNIK PULE!

Pevač neće nastupiti u Domu branitelja za Srpsku Novu godinu

Pulski gradonačelnik Boris Miletić kontaktirao je predsednika Zajednice Srba u Istri Miomira Jeremića, koji je odustao od nastupa Drljače.

Nastup srpskog pevača narodne muzike Bore Drljače, najavljen u okviru dočeka pravoslavne Nove godine 13. januara u Domu branitelja u Puli, otkazan je danas posle kontakta gradonačelnika Borisa Miletića sa predsednikom Zajednice Srba u Istri Miomirom Jeremićem.

Pošto je objavljeno da je Grad Pula pokrovitelj dočeka, u saopštenju je navedeno da se Grad Pula ograđuje od nastupa Drljače jer je organizator najavljenog dočeka Zajednica Srba u Istri, a Dom hrvatskih branitelja nije u ingerenciji Grada već Ministarstva odbrane Hrvatske, prenosi Hina.

Agencija navodi da je Drljača “javnosti poznat po pročetničkom stavu i srpskom nacionalizmu”, a da je vest o njegovom nastupu “izazvala burne reakcije na društvenim mrežama”.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić kontaktirao je predsednika Zajednice Srba u Istri Miomira Jeremića, koji je odustao od nastupa Drljače.

STAMPEDO U NOĆNOM KLUBU U ŠIPOVU! Više osoba povređeno u MASOVNOJ TUČI na koncertu Baje Malog Knindže (FOTO)

– Grad Pula, poznat u Hrvatskoj, ali i širom Evrope kao grad liberalnih vrednosti i uspešne multikulturalnosti, ograđuje se od svake vrste nacionalne isključivosti i verske netrpeljivosti koja unosi razdor i nemir među stanovništvo. U skladu s time ne podržava ni gostovanje muzičkog izvođača Bore Drljača, koji u svojim pesmama i izjavama iznosi stavove neprimerene evropskim vrednostima tolerancije i međusobnog poštovanja – naveo je Miletić u saopštenju.

Pročitajte još: GODIŠNJE POBEGNE 150 000 – OBJAVLJENI ŠOKANTNI PODATCI: U potrazi za boljim životom BiH dnevno napusti 115 građana – Hrvatska najgora u EU!

UKRAJINCI SPREMAJU NAPAD IZ PRAVCA MARIUPOLJA: Vojska DNR u pripravnosti

SKOT PREDAO VUČIĆU ”VELIKU KOVERTU” – ČEKA SE SAOPŠTENJE: Misteriozan susret sa ambasadorom SAD, Skot pred novinarima predao pismo – NOVI ŠAMAR IZ VAŠINGTONA ?!Izvor:

POLITIČARU IZ BIH STALO SRCE TOKOM SEKSA S LJUBAVNICOM! Našli su ga potpuno golog na prednjem sedištu auta!

Telegraf.rs/Tanjug

Top