POLITIČARU IZ BIH STALO SRCE TOKOM SEKSA S LJUBAVNICOM! Našli su ga potpuno golog na prednjem sedištu auta!

Preminulog R. S. su pronašli potpuno golog na prednjem sedištu auta

Žitelj Prnjavora u Republici Srpskoj R. S. (55) preminuo je u svom automobilu na lokalnom putu uz reku Ukrinu nadomak ovog grada od posledica srčanog udara u trenutku dok je bio u zagrljaju sa dve godine mlađom ljubavnicom D. L., koja je i prijavila ovaj šokantni slučaj.

Iza nesrećnog muškarca ostali su supruga i deca, a žena koja je s njim bila u automobilu je udovica. Ona je doživela šok i pokušala da pomogne muškarcu.

– Jadna žena nije tačno znala iz kog razloga je njen ljubavnik jauknuo, ali je postala svesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znake života – kaže izvor upućen u slučaj.

Meštanin Bojan N. je za medije rekao, da mu je, oko 18 časova, na vrata kuće zalupala usplahirena i uplakana žena, uz reči da strahuje da joj je suprug preminuo u automobilu.

– Nešto pre policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatovali smrt, potpuno golog muškarca na prednjim sedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njen ljubavnik, i zamolila je da ne saopštavamo njen identitet, jer “ima opasnu ženu” – kaže sagovornik.

Mrtvozornik je konstatovao da je muškarac, koji se svojevremeno aktivno bavio i politikom, preminuo od srčanog udara. Nije utvrđeno da li je preminuli koristio neka stimulativna sredstva, ali je poznato da je odranije imao srčanih tegoba.

U ovom kraju nije prvi put da muškarci ljubavnici tokom seksa dožive srčani udar.

– U nedavnom slučaju u Derventi, ljubavnica nije bila tako korektna, već je odmah napustila automobil, a golog ljubavnika su baš na pazarni dan, na ovdašnjoj pijaci, ujutro zatekli mnogobrojni kupci i trgovci.

Naročito korektna je bila jedna Modričanka koja je odmah pozvala hitnu pomoć i policiju, a uz prećutnu saglasnost svog supruga, učestvovala je i u organizaciji sahrane ljubavnika. Izjavila je da je ljubavnik pred njom popio vijagru, ali nije znala, kako se kasnije ispostavilo, da je jednu već bio popio pre njenog dolaska. To je bilo kobno – saznaju mediji iz izvora dobro upućenih u ove slučajeve.

Pročitajte još: SKOT PREDAO VUČIĆU ”VELIKU KOVERTU” – ČEKA SE SAOPŠTENJE: Misteriozan susret sa ambasadorom SAD, Skot pred novinarima predao pismo – NOVI ŠAMAR IZ VAŠINGTONA ?!

STAMPEDO U NOĆNOM KLUBU U ŠIPOVU! Više osoba povređeno u MASOVNOJ TUČI na koncertu Baje Malog Knindže (FOTO)

NEVEROVATNO OTKRIĆE NA ALJASCI : Ostaci jedne devojčice otkrili poreklo svih PRASTANOVNIKA AMERIKE (FOTO)

HOROR U HR – POBEGAO SA MESTA NESREĆE! Pijani rođak pregazio Tuđmanovog telohranitelja i “istaknutog učesnika Oluje”, vukao ga po putu i potom POBEGAO! (FOTO)

ERDOGAN POBESNEO – OVO JE PREVRŠILO MERU! Evo šta je poručio Amerikancima: Ovako više neće moći!

Izvor: Novisti, Informer

Top