UZNEMIRUJUĆE – PROCUREO SNIMAK HRVATSKIH HULIGANA POSLE KRVAVOG DERBIJA: Evo na šta su ličili kad su stigli u policijsku stanicu! (VIDEO)

 Na društvenim mrežama se pojavio do sada neobjavljeni snimak hrvatskih huligana koji su izazvali nerede na večitom fudbalskom derbiju 13. decembra.

Šestorica huligana iz Splita su učestvovala u masovnim neredima na južnoj tribini stadiona Partizana u pokušaju da preuzmu vođstvo nad tribinom.

Međutim, “Grobari” su ih žestoko prebili, a zatim izbacili sa tribine.

Šestoricu Hrvata, kao i nekoliko navijača iz Srbije, je policija preko atletske staze sprovela u unutrašnjost stadiona gde je i nastao ovaj snimak koji objavljuje Jutarnji list.

Na ovom snimku se vidi kako policija ispituje unakažene huligane.

– Ko ste vi? Odakle ste – čuju se pitanja upućena huliganima.

Jedan je uspeo da odgovori da je iz Karlovaca.

– Odakle si ti, legendo?

– Iz Karlovaca.

Ovaj odgovor je očigledno šokirao policajca pošto je još jednom ponovoio pitanje.

Huligani iz Hrvatske se trenutno nalaze u jednomesečnom pritvoru i pod istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Pročitajte još: HRVATSKI VETERANI POSLALI ULTIMATUM PREMIJERU! ”Tromblon” preti: “Plenkoviću, imaš 72 sata da rešiš spor sa Slovenijom ili ćemo SAMI”

SEVERNA KOREJA NE ODUSTAJE – NEVERICA NA ZAPADU: Strani mediji bruje – rat je neizbežan! – NA SEVERU GLADUJU I VOZE SE NA DRVA! (VIDEO)

HRVATSKI MEDIJI BRUJE – HOJT LI DRŽI SVE U ŠACI! ”Amerikanci otpisali Dragana Čovića” – HRVATSKA NOVINARKA OTKRILA ŠTA ČEKA BALKAN!

OBRAČUN ŠIPTARSKIH NARKO KLANOVA U ŠVEDSKOJ: U eksploziji bombe u stanu povređena BRATANICA Ramuša Haradinaja! (FOTO)

Izvor: Kurir,Jutarnji

Top