POLOŽILI ZAKLETVU NA VERNOST PREDSEDNIKU DO SMRTI! Ovako izgleda armija od 2.183.000 pripadnika oružanih snaga – DJINPINGOVA SMOTRA PRESTRAVILA NATO! (VIDEO)

Kineska armija objavila je impresivan snimak postrojenih jedinica u provinciji Hebei, gdje im se obratio predsjednik Si Đinping.

Đinping je vojnicima poručio da “uvijek budu spremni za borbu i sigurno je da će pobijediti”, kao i da se ne plaše “ni smrti, ni poteškoća”.

Oružane snage su se okupile na više od 4.000 lokacija u Kini kako bi slušale govor vrhovnog komandanta, a zatim su se svi, okrenuti ka crvenoj zastavi, zakleli da će odlučno ispunjavati sve Sijeve naredbe.

Kineska Narodna oslobodilačka vojska najveća je stajaća vojska na svijetu, sa blizu 2.183.000 pripadnika oružanih snaga.

Vojska je podijeljena u pet rodova — mornaricu, kopnene, vazduhoplovne, raketne snage i strateške snage za pružanje podrške. Smatra se da je vojska vrlo dobro utrenirana i opremljena, naročito u kontekstu velike modernizacije koja se sprovodi posljednjih godina.

Pročitajte još: SERIJA ZEMLJOTRESA U CRNOJ GORI: Pogledajte kako se danas tresao sever Crne Gore! (VIDEO)

DRŽAVNI TUŽILAC OPTUŽIO SAD ZA HAOS! Rusi poručili CIA: Ne dirajte Iran! (VIDEO)

NEMAC I BUGARKA ŽRTVOVANI NA OSTRVU ZA NOVOGOŠNJU NOĆ: Turisti pronađeni mrtvi na grčkom ostrvu žrtve satanista u Kefalonij! (FOTO)

PENTAGON JAVNO ZAPRETILO TEHERANU: Stejt department PORUČIO DA ĆE SE NASTAVITI HAOS – likvidirane tri terorističke grupe iz Kurdistana!

Izvor: Sputnjik

Top