PROCURELI TAJNI PLANOVI – BRUJE AMERIČKI MEDIJI: Pentagon ima strategiju za slučaj napada NLO, zombija i robota-ubica – VOJSKA PRIZNALA! (VIDEO)

Ministarstvo obrane Sjedinjenih Američkih Država se priprema za zaštitu svojih građana od letećih tanjura, hodajućih mrtvaca i hladnokrvnih robota-ubojica, piše ABC News. Za svaki scenarij apokalipse postoji poseban plan. Međutim, stručnjaci vjeruju da su izmišljeni zombiji samo paravan kako se ne bi imenovali pravi neprijatelji.

Pentagonova tajna studija o NLO, nedavno objavljena u medijima, nije jedini primjer da američko ministarstvo obrane radi na scenarijima koji su prikladniji za filmove znanstvene fantastike, piše ABC News.

Na primjer, prije nekoliko godina je Ministarstvo obrane pripremilo “plan” za slučaj “zombi apokalipse”, prisjeća se ABC.

Deklasificirani dokument Strateškog zapovjedništva američkih oružanih snaga pod imenomCONPLAN 8888 sadržavao je preporuke za odvraćanje napada “živih mrtvaca” i provele su se potrebne vježbe. Cilj projekta je bio “razviti sveobuhvatnu strategiju za zaštitu građana od eventualnog napada zombija”, objašnjava ABC News.

Glasnogovornik Pentagona je za ABC News izjavio da je CONPLAN 8888 osmišljen isključivo kao trening i za obuku 2011. godine u kojoj su učenici studirali osnovne koncepte vojnog planiranja za fiktivni napad, što je u tom slučaju bila “zombi apokalipsa”.

Jednom tajni, sada zatvoreni NLO program, potvrđen je od strane Pentagona, ali bojnik Brian Maguire kaže kako ovaj dokument nije i nikada nije bio plan američkog Strateškog zapovjedništva”.

Međutim, stručnjak za obranu John Pike tvrdi da je taj neprijatelj, koji je u strategiji prikazan kao zombi, paravan kako se ne bi imenovao pravi neprijatelj kao što su Kina i Sjeverna Koreja. Također je napomenuo kako Pentagon ima pravi plan za slučaj napada robota-ubojica.

“Polu-autonomna oružja su već u upotrebi na bojnom polju, ali autonomno oružje može djelovati i reagirati brže nego što bi to učinilo ljudsko biće”, rekao je Jacob Cohn, istraživač u Centru za strateške i proračunske studije i dodao kako se ne može predvidjeti kada će se koristiti potpuno autonomna tehnologija.

“Roboti-ubojice su beskrajno hrabri. Ne osjećaju sažaljenje i poštuju zapovijedi. Oni će ciljati i pucati na neprijatelje. Ljudi pucaju približno u smjeru cilja i boje se ozlijediti drugog. Roboti pucaju da ubiju“, istaknuo je John Pike.

“U ovom trenutku te tehnologije još nisu razvijene, ali brzina znanstvenog napretka sugerira da govorimo o bliskoj budućnosti”, kaže Pike.

“Imamo tehnologiju SIRI koja stane na dlan ruke. Ova tehnologija više nije nikakvo čudo, već normalnost”, rekao je Pike, podsjećajući na tehnologiju centra SRI International Artificial Intelligence.

Pročitajte još: ŠOK U RUSIJI – NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA! U Sankt Peterburgu pao plavi sneg? (FOTO)

GOLA FEMINISTKINJA NAPALA BOŽIĆNU POSTAVKU U VATIKANU: Skandal pred govor pape, Ukrajinka u toplesu pokušala da ukrade … (VIDEO)

PAO DOGOVOR – ERDOGAN DAO KAPARU: “Isporuka S-400 Turskoj počinje u martu 2020. godine”

U INAT NEĆE DA POPUSTI: Ivanić pozvao Dodika da promeni odluku, evo šta nudi…!

Izvor: Logično

Top