OBJAVLJENI TAJNI SNIMCI: Alija u poseti Trećem korpusu Armije BiH, evo kako je izgledao susret sa mudžahedinima i zarobljenim Srbima! (VIDEO)

RTRS je objavila snimak za koji tvrdi da dokazuje da je nekadašnji bošnjački lider Alija Izetbegović „postrojavao odrede mudžahedina”.

 

Kako se navodi, iz snimka je vidljivo i da je on znao da ta ekstremna jedinica, Trećeg korpusa takozvane Armije RBiH, drži srpske zarobljenike, prenosi B92.

Na snimku se vide komandant te jedinice Sakib Mahmuljin i Izetbegović kako pozdravljaju vojnike posle okupacije mesta Vozuće, na arapskom jeziku, dok oni odgovaraju i povikom „Alahu axbar“.

RTRS dodaje i da se vidi da komandant mudžahedina Izetbegovića i Mahmuljina informiše da su zarobili srpskog borca, to jest četnika, kako ga oslovljava.

Pročitajte još: SRPSKA MINISTARKA POSETILA MLADIĆA U HAGU – SRBIJA DALA GARNCIJE ZA PUŠTNJE: Sud završio sa radom zauvek, Ratko Mladić se vraća u Srbiju ?

VELIKO RAZOČARENJE – PUKLA BRUKA U SARAJEVU: BiH naredne godine neće dobiti kandidatski status za EU, ambasadori sa Zapada beže od Ćovića – Bakir nije došao na…! (VIDEO)

​GENOCID PRED OČIMA CELOG SVETA – CNN OBJAVIO: Milion građana zarazeno kolerom, deca u Jemenu umiru u tišini – OVO JE KATASTROFA! (VIDEO)

ŠIPTARI SLAVE – PALA ODLUKA U SAD: Odjeknula vest iz Prištine, čeka se odgovor Moskve – Tači poručio Srbima da …

Izvor: B92

Top