PREDVIDEO TRAMPOVU POBEDU I MASAKR U VEGASU: Poznati vidovnjak upozorava, evo šta nas čeka u 2018. godini- Rim će biti uništen? (VIDEO)

 Poznati vidovnjak Kreg Hamilton Parker za 2017. godinu predvideo je neke događaje koji su izgledali nemoguće, a odreda su se obistinili , a ono što vidi u 2018. godini vam se nikako neće svideti. Napadi hemijskim oružjem, bitkoin prevare i masovne poplave samo u neke od njegovih prognoza.

Parker svake godine objavljuje javno svoja predviđanja za narednu godinu, koja su do sada uglavno bila tačna. To što je za 2017. godinu predvideo da će biti teška, puna ekonomskih poteškoća i socijalnih nemira u kojima će stradati najsiromašniji delovi društva, mnogi su nazvali logičnim sledom događaja a ne predviđanjima.

Međutim, njegove prognoze da će Hilari Klinton otići u “političku penziju” posle pobede Donalda Trampa na izborima, problemi sa vulkanom Vezuvio, smrtonosni zemljotres na italijanskom ostrvu Iskija, rastući problemi italijanskih banaka, konflikt između SAD i Severne Koreje, samo su neki od precizno pogođenih.

 

Takođe, Parker je predvideo i masovno ubistvo u Las Vegasu u kojem je ubijeno 58 ljudi a više od 500 ranjeno.

Prvi deo njegovih predviđanja za narednu godinu odnose se na probleme sa životnom sredinom. Ono što će naslove puniti tokom čitave godine, prem a Parkerovim snovima, biće problemi sa “novim stanovnicima” pa će tako u Nemačkoj neredi koje prave desničari biti veći nego inače.

“Imao sam snove u kojima se dosta drame odvija vezano za vodu, ali ne samo kao resurs. Video sam da Rim tone pod vodu. Mislim da je reč o potkopavanju čitave zapadne civilizacije, ali moguće je i da ima veze sa posledicama štete koju smo naneli životnoj sredini” objasnio je on.

Parker je podsetio na to da, kao što je ranije predvideo Arapsko proleće, video je i poraz Islamske države.

“Ali, kao što sam već rekao, Sirija će ostati gotovo nenaseljiva. Video sam da će doći do neke vrste podele zemlje”.

Ono što uliva potpunu jezu su sledeća predviđanja:

“Sanjao sam da će 4 visoke kule biti uništene borbenim avionima. Izgledaju pomalo kao minareti na džamiji, ali nisam imao utisak da je reč o arapskim zemljama. Moglo bi da bude reč o nekakvim indistrijskim zgradama, možda u Koreji”, rekao je i dodao:

“Masovna Bitkoin prevara sledi u ekonomskom smislu, i to usko povezana sa terorizmom, a u skandal će biti upletena jedna od najpoznatijih američkih komapanija. Ne mogu da kažem koja, ali ovo sam video veoma jasno tokom svojih meditacija” siguran je Parker.

U njegovim predviđanjima, građani evropskih prestonica posebno bi trebalo da budu oprezni.

“Teroristi će izvesti napad nekom vrstom hemijskog oružja. To neće biti napad ogromnih razmera ali će se desiti u nekoj od evropskih prestonica. Biće to neka vrsta napada dronom.”

Napadi na Donalda Trampa u političkom smislu neće prestati ni u 2018. godini ali evo šta mu Parker predviđa:

“Pokušaj svrgavanja Donalda Trampa sredinom 2018. godine će propasti. To neće biti kao doadašnji pokušaji već daleko jači. To će rezultirati time što će posle toga Tramp postati popularniji nego što je iko mogao da zamisli.”

Pročitajte još: KURC ZAVODI NOVI REŽIM PREMA MIGRANTIMA: Austrijska vlada od sutra uvodi nova pravila za migrante na granici!

EKSKLUZIVNO – ”MINI KALIFAT U BOSANSKOM SELU”: Ruski novinari ušli u ”vehabijsko selo” u BiH, evo šta su zatekli – više od 50 terorista ID se vratilo kući! (VIDEO)

“ONA JE SUPER TU NEMA DILEME” Pesma o hrvatskoj predsednici je pravi hit na internetu

ŽESTOKI OKRŠAJ SPECNAZA U DAGESTANU – LIKVIDIRANO TROJE: Kako se Rusija bori protiv terorista na Kavkazu (VIDEO)

AMERI PRATILI VANZEMALJCE – OBJAVLJENI TAJNI SNIMCI: Otkriven tajni program Pentagona! (VIDEO)

Izvor: Kurir.rs

Top