DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO TOKOM PUTINOVE POSETE: Ruski vojnik Asadu – dalje nećeš moći! (VIDEO)

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, pre dva dana je iznenada sleteo u rusku vojnu bazu u siriji  inaredio ruskoj armiji da počne da se povlači iz Sirije.

 

Putin se susreo i sa sirijskim predsednikom, Bašarom al Asadom. Prilikom susreta njih dvojica su se srdačno pozdravili, ali su kamere potom snimile i jedan, može se reći, neprijatan momenat po Asada.

Naime, na snimku se vidi kako je Putin krenuo u smotru ruskih vojnika, a Asad brže bolje krenuo za njim. Međutim, jedan od ruskih vojnika odmah mu je preprečio put rukom, što je značilo da ne može dalje za Putinom.

BEOGRAĐANIN OTKRIO ISTINU O ŽIVOTU U SEVERNOJ KOREJI: Nisam više mogao da slušam laži, odlučio sam da sve razotkrijem! (VIDEO)

Asad mu je gestom dao do znanja da shvata naredbu i poslušno ostao na mestu.

Predsednik Rusije Vladimir Putin naložio je prilikom posete Siriji prethodno povlačenje ruskih trupa iz Sirije tokom iznenadne posete bazi Hmejmim.

Naređujem ministru odbrane, načelniku Generalštaba, da započne povlačenje ruske grupe u baze njihovog stalnog raspoređivanja“, rekao je Putin obraćajući se vojsci.

 

Pod pratnjom Suhoja

Nakon posete Siriji, ruski predsednik je u pratnji ruskih lovaca Su- 30 odleteo u Egipat na razgovore sa predsednikom Sisijem.

Snimak iz aviona u kom se nalazio šef ruske države prikazala je televizija „Rusija 24“. Na njemu se vidi kako Putin gleda kroz prozor predsedničkog Tu-214 i primećuje u blizini dva vojna aviona.

Putin je posetio Egipat u cilju produbljivanja ekonomskih i bilateralnih veza, sa posebnim akcentom na finalizaciji dogovora oko izgradnje nuklearne elektrane u saradnji sa ruskim kompanijama, prenosi RT.

Pročitajte još: HAOS ZBOG TRAMPOVE ODLUKE SE NASTAVLJA: Izraelska vojska oborila dve palestinske rakete (VIDEO)

NOVI HIT NA BALKANU: Čudesna biljka otporna na mraz dostiže cenu od 15 evra po kilogramu! – idealna za salatu! (FOTO)

PREOKRET U BRISELU – FALILO IM TRI GLASA ZA ZABRANU: Evo kako je Kebab preživeo linč Evropskog parlamenta i pokušaj zabrane – OVO JE PRELOMILO!

ZLO U TABLETI – TAJNO ORUŽJE TERORISTA! ”Džihad” droga stigla i na narko-tržište u BiH – ”KAPTAGON” SEJE SMRT!

Izvor: Mondo, RT, BBN, Sputnjik

 

Top