PLATIO KAUCIJU 100 000 DOLARA – URNEBESNO: Opljačkao banku u SAD, a trag koji je ostavio – ZASMEJAĆE VAS DO SUZA!

Međutim, ubrzo je uhapšen jer je za sobom nosio poruku koja je glasila: „Imam pištolj – dajte 5.000 dolara. Hvala vam„. Sa porukom su ostali i njegovi otisci prstiju.

Poruka je odmah poslata u kriminalističku laboratoriju.

Tehničari su uspeli da pronađu osam otisaka prstiju na poruci, od kojih su svi odgovarali Muameru Mehmedoviću (22) koji živi u Linvudu.

Opisali su ga kao krupnog čoveka sa „ruskim akcentom„.

Kako pišu američki mediji, Mehmedović je došao iz BiH u SAD kao dete, a živi u kući koja je udaljena 15 minuta od banke.

– Nisam imao oružje, kunem se Bogom, potpuno sam se zeznuo. Nisam loša osoba – rekao je razbojnik nakon što je uhapšen, a ubrzo je zatražio i advokata.

U petak je pušten iz okružnog pritvora u Everetu uz kauciju od 100.000 dolara, a Mehmedović bi zbog pljačke mogao da dobije kaznu zatvora u trajanju od tri i po godine.

Pročitajte još: PARANOJA U BELOJ KUĆI: Zbog čega svi Trampovi ljudi ćute i OSVRĆU SE OKO SEBE? (FOTO)

DRAMA U KIJEVU – POLICIJA BRUTALNO REAGOVALA: Sakašvili preti da će skočiti sa krova, POLICIJA PROVALILA U STAN! (VIDEO)

EVO KAKO SE POSTAJE ”MAJSTOR” – SKANDAL U TURSKOJ: Svetski mediji bruje, pogledajte tajni snimak masonskog rituala koji je šokirao svet! (VIDEO)

EVO KAKO SE POSTAJE ”MAJSTOR” – SKANDAL U TURSKOJ: Svetski mediji bruje, pogledajte tajni snimak masonskog rituala koji je šokirao svet! (VIDEO)

Izvor: klix.ba

Top