DRAMA U KIJEVU – POLICIJA BRUTALNO REAGOVALA: Sakašvili preti da će skočiti sa krova, POLICIJA PROVALILA U STAN! (VIDEO)

Bivši predsednik Gruzije Mihail Sakašvili, kod kojeg je policija došla kako bi izvršila pretres stana, popeo se na krov i preti da će skočiti, javila je televizija 1+1.

Sakašvilijev saborac David Sakvarelidze jutros je izjavio da su nepoznate osobe provalile vrata Sakašvilijevog stana u Kijevu.

„Sada se Sakašvili nalazi na krovu i vodi pregovore sa policijom. Čuju se glasovi. Političar govori da će, ako ga neko dotakne, skočiti sa krova. Do stana su došli spasioci i doktori. Jedan od saradnika bivšeg predsednika Gruzije hospitalizovan je sa prelomima ruke i noge“, javila je televizija.

Pročitajte još: EVO KAKO SE POSTAJE ”MAJSTOR” – SKANDAL U TURSKOJ: Svetski mediji bruje, pogledajte tajni snimak masonskog rituala koji je šokirao svet! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO! TRANSKRIPT RAZGOVORA FRANJE TUĐMANA I GENERALA PRALJAKA: Evo šta su pričali 1992. godine- zbog ovoga se Praljak ubio… (VIDEO)

ĐACI U RUSIJI ODRŽALI PRIREDBU POSVEĆENU RATKU MLADIĆU! Kozaci poručuju: ,,Generale Mladiću – mi smo sa vama“(FOTO)

Izvor: Sputnjik

Top