STIGLO NAREĐENJE IZ BRISELA – HRVATI PODLEGLI PRITISCIMA! Aerodrom “Franjo Tuđman” menja ime zbog presude Praljku!

Zagrebački aerodrom “Franjo Tuđman” promeniće ime pod međunarodnim pritiscima, nakon presude u slučaju “Prlić”!

 

Naime, nakon što je Haški tribunal pravosnažnom presudom konstatovao da je nalaz iz prvostepene presude, po kojoj su u udruženom zločinačkom poduhvatu progona bosanskih Muslimana, zajedno sa šestoricom osuđenih učestvovali i tadašnji ministar odbrane Hrvatske Gojko Sušak, načelnik Generalštaba Hrvatsek vojske Janko Bobetko i hrvatski predsednik Franjo Tuđman, svet je zahtevao da aerodom u Zagrebu hitno promeni ime.

Franjo Tuđman

Franjo Tuđman, Foto: Profimedia

 

Hrvatske vlasti su teškom mukom podlegle međunarodnim pritiscima i pristale na ovu, kako je konstatovano, “strahovitu ucenu”.

Kako otkriva naš izvor blizak vrhu hrvatske vlasti, vlada i predsednica te bivše jugoslovenske republike odlučili su da se nekadašnji Aerodrom Pleso, koji je potom nosio ime “Franjo Tuđman”, ubuduće zove – “Tuđman Franjo”.

Da li će unutrašnje podele dovesti ne samo do kraja otpora u Jemenu, već i do novog rata u toj zemlji, saznajte OVDE.

Zašto Turci prete Vašingtonu, pročitajte OVDE.

Da vidite kakve će tenkove Srbija dobiti od Rusije, pogledajte OVDE.

Pročitajte još: BRUJE BRITANSKI MEDIJI – HAG U STRAHU: Istražitelji iz Haga upozoravaju, očajnički pokušavaju da spreče…

EU IZNELA PREDLOG NA 12 STRANA: Evo zašto traže sporazum Srbije i ”Kosova” do 2019, ako Vučić prizna nezavisnost – ući će u EU do….

DAČIĆ POBESNEO ZGAĐEN KOLINDINIM LICEMERJEM: “U iskrivljenom umu je sve moguće!”

TUČA DVOJICE SARAJLIJA DO IZNEMOGLOSTI… (VIDEO)

Izvor: Alo

Top