ZLOKOBNA SCENOGRAFIJA U HRVATSKOJ: Zagreb osvanuo oblepljen umrlicama: “Izdahnula je naša draga majka, baka, Republika Hrvatska” (FOTO)

Autor smrtovnica obaveštava građane “kojima je još stalo” da je u 27. godini preminula Republika Hrvatska. Kao datum smrti naveden je 1. januar 2018. godine.

Na vrhu umrlice citirane su navodne poslednje riječi Slobodana Praljka, po kojima je on rekao: “Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!”, ali za to nema nikakve potvrde.

 

Ceo tekst umrlice glasi: “U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima, kojima je još stalo, tužnu vest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, uhljeba te zbog neizlječive bolesti karcinoma društva izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30.5.1990. – 1.1.2018.). Poslednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 1.12.2017.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i dedovi. Oni koji ne mogu doneti venac i sveću za poginule koji su dali život za domovinu, zapitajte se šta ste radili 1.12.2017. dok se još nešto moglo preduzeti, “uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima” javnim suđenjem saborskim poslanicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa te uvođenje direktne demokratije! Počivala na smetlištu istorije!”.

Da vidite haos u hrvatskom Saboru posle smrti Praljka, pogledajte OVDE

Pogledajte još:

Izvor: Pravda.rs

Top