PANIKA U LONDONU: Policija evakuisala stanicu metroa, prijavljena PUCNJAVA (VIDEO)

Stanica podzemne železnice u Londonu je danas evakuisana, a na lice mesta je izašla naoružana policija, javila je agencija Rojters, pozivajući se na svedoke.

“Policija je pozvana u 16.38 časova i tom prilikom je javljano da su se iz pravca Oksford ulice i podzemne železnice čuli pucnji. Odazvali smo se pozivu. Molimo vas da izbegavate područje, a ukoliko ste u blizini, pokušajte da se sklonite unutar neke od zgrada dok ne budemo imali više informacija”, navedeno je u okviru policijskog saopštenja.

 

Međutim, ubrzo su javili da nisu pronašli nikakve dokaze da je došlo do pucnjave, ali da će ostati na licu mesta i da istraga traje.

Prema saznanjima Rojtersa, jedna žena je povređena nakon evakuacije, a policija je saopštila da je ona zadobila lakše povrede i da drugih povređenih u incidentu nije bilo.

Više detalja još nije poznato, ali je policija potvrdila da su se odazvali nakon “poziva o incidentu”, odnosno da su reagovali povodom “incidenta u vezi sa putnikom”. Oni su, putem naloga na društvenim mrežama, zamolili narod da privremeno izbegava područje.

Takođe, na lice mesta izašle su i vatrogasne ekipe, saobraćaj je bio preusmeren, a područje obezbeđeno.

Pročitajte još: mPUKLA BRUKA – PREDSEDNIK SRBIJE UČESTVOVAO U HAŠENJU RATKA MLADIĆA: Evo kako je Vučić pomogao u njegovom lociranju i hvatanju!

PROTRLJAJTE OČI, OVO JE STVARNO: Meta se nalazi IZA ĆOŠKA. Nikakav problem, dajte mi luk i strelu (VIDEO)

SKANDAL U PRIŠTINI – U TOKU POLICIJSKA AKCIJA : Haos ispred parlametna ”Kosova”, šiptarski ekstremisti pali u ”obračunu klanova” (VIDEO)

EVO ŠTA SE STVARNO DEŠAVA U LNR : Vojska izašla na ulice, pripadnici specijalne policije uhapsili 10 osumnjičenih za… (VIDEO)

Izvor: Tanjug , Sputnik , RT

Top