FRANCUSKA TAJNO UBIJA SVOJE DRŽAVLJANE KOJI SE VRAĆAJU IZ SIRIJE! Bivši šef antiterorističke službe otkrio zastrašujuću istinu! (VIDEO)

Prema svedočenju jednog od učesnika, Francuska ne bira sredstva kako bi se obračunala sa teroristima

Bivši šef Antiterorističke službe Francuske i poslanik Alain Marsaud izneo je informacije koje se ne mogu često čuti u medijima, a koje su vezane za državljane Francuske koji se bore na strani terorista u Siriji

Novinar: Zabrinuti smo za ljudska prava terorista koji se vraćaju, kao i za prava njihovih porodica. Istina malo manje smo zabrinuti za prava žrtava. Vi ste neko ko je dobro informisan. Jesmo li iza pozornice malo manje naivni ili ne? Postoji li nešto što vidimo i ono drugo što ne vidimo?

Alain Marsaud: Mislim da ste dotakli nešto vrlo bitno. Slušam naivne priče onih koji tvrde “Da se radi o dobrim ljudima (teroristima) koji se trebaju vratiti kući. Kako im Francuska treba oprostiti. Što se tiče dece ovih terorista, pitanje je radili se o deci ili ne?
Međutim postoji realnost na terenu. Realnost je takva da trenutno vršimo čišćenje. Čistimo naše državljane na licu mesta jer predstavljaju opasnost za našu zemlju. Stvari su već za vreme predsednika Olanda bile jasne, ali sada za vreme predsednika Makrona su puno jasnije. Predsednik Makron nije naivan kad je reč o ovom problemu i čini sve u saradnji s lokalnim partnerima da se građani Francuske, koji su otišli u Siriju, ne vrate. Naši partneri na terenu su Kurdi, Amerikanci, ali i sirijska vojska predsednika Asada koga “ne volimo”, a koji nam pomažu pri tome.

Novinar: Što znači to da se ne vrate?

Alain Marsaud: To znači da ih likvidiramo.

Novinar: Likvidiramo ih na licu mesta?

Alain Marsaud: Da!

Novinar: To se ne govori javno.

Alain Marsaud: Ne, ne govori se, ali vam ja kažem. Sve činimo da se niko ne vrati u Francusku.

Pročitajte još: OPASNO SE ZAKUVAVA NA ISTOKU UKRAJINE: Moguć prevrat- borci traže od Zaharčenka, predsednika Donjecke Republike da preuzme vlast i u Lugansku i formira “Novorusiju” (VIDEO)

UČESNICI INCIDENTA ISPRED HAŠKOG TRIBUNALA: Evo šta su izjavili Bakira Hasečić, predsednica udruženja “Žena- žrtva rata” i Bošnjak koji je bio tokom rata u logoru… (VIDEO)

DARKO MLADIĆ O SVOM SUSRETU SA OCEM: Deset minuta posle izricanja presude… (VIDEO)

“DANAS JE POČETAK TVOG KRAJA”: Na mejl predsednika Republike Srpske, stigle zastrašujuće poruke…

Izvor: logično

 

Top