OVO NEMA NI U FILMU! Pobegao iz zatvora, video šta se dešava u gradu, a onda MOLIO čuvare da ga prime nazad iza rešetaka?!

Zadranin Pere Č. (30) je u utorak u jutarnjim satima pobegao kroz prozor istražnog zatvora u Zadru u kojem se nalazi zbog sumnje na pokušaj ubistva i razbojničku krađu, piše Slobodna Dalmacija

Iako su o begu 30-godišnjaka iz zgrade u centru Zadra odmah obavešteni sud i policijska stanica, koji se nalaze u istoj zgradi na Poluotoku, on se za manje od 24 sata vratio nazad. Za njim je bila raspisana i poternica, ali on se, na iznenaðenje policije i èuvara vratio sam, pozvonio na vrata zatvora i zamolio èuvare da ga puste – unutra!

Pere je svoj kratkotrajni beg na slobodu opravdao, kako nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija, nostalgijom za suprugom i maloletnim detetom, a iz zatvora je uspeo da pobegne tokom obavljanja radova u prizemlju zgrade. Na prozoru koji se renovirao nije bilo rešetaka.

– Iz Zatvora u Zadru dana 14. novembra 2017. godine jedan je istražni zatvorenik izvršio beg tokom obavljanja radova u prizemlju zgrade. Ista osoba se sama vratila u Zatvor u Zadru dana 15. novembra. O begu su odmah bili obavešteni nadležni sud i policijska stanica te je do povratka navedene osobe za njim bila raspisana poternica -saopštili su iz Ministarstva pravosuđa.

Pročitajte još: ŠOKANTNO OTKRIĆE U DOKUMENTIMA OSAME BIN LADENA: Al Kaida pripremala napad na Kosovsku Mitrovicu, CIA objavila tajne podatke iz njegovog ličnog računara!

HAG IZRIČE PRESUDU MLADIĆU ZA 3 DANA: Tužioci traže doživotnu robiju

DOGOVOR ZA KRAJ AMERIČKE HEGEMONIJE: Lavrov, Zarif i Čavušoglu usaglasili plan za novu eru međunarodnih odnosa! (VIDEO)

DRUŠTVENE MREŽE SE SPRDALE SA AMERIČKOM AVIJACIJOM: Nećete verovati šta su pokušali!

Izvor: Telegraf

Top