RUSKI BOMBARDER IZVODIO JE VRATOLOMIJE NA NEBU: Kada su to videli bogati Arapi… (VIDEO)

Ove nedelje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima održava se “Dubai Er Šou”, na kojem se predstavljaju gotovo svi vodeći proizvođači vojne i civilne avioindustrije. Međutim, glavna zvezda bio je ruski borbeni avion “suhoj Su-35S”, koji je posebno impresionirao Arape.

Na avio-mitingu predstavljen je ruski avion „suhoj Su-35S“, a kako su objavili specijalizovani avio-portali, Emirati su najavili kupovinu najmanje 10 ovih aviona, a možda i više.

Do takve odluke su došli nakon što je ruski pilot već prvog dana izveo prave vratolomije u vazduhu, a za osam minuta na nebu pokazao je šta sve može ovaj avion, piše hrvatski „Jutarnji list“.

Su-35S pokazao je da verovatno nema premca kada su u pitanju akrobacije u vazduhu.

Ovaj avion dug je 21,9 metara, ima raspon krila od 15,3 metara, a prazan teži 18,4 tone. Maksimalna težina pri kojoj može da poleti je 34,5 tona. Na većim visinama „suhoj Su-35S“, može da preleti 3.600 km, što se povećava za 900 km sa spoljnim rezervoarima za gorivo. Može da uzleti do maksimalne visine od 18 kilometara, i to za samo jedan minut.

U pitanju je lovac četvrte generacije i najmoderniji je u ruskoj vojsci, barem dok u sastav ne uđe Su-57.

Zato i ne čudi što su iz Emirata odmah naručili 10 aviona.

Više nema laganja! Neoborive video dokaze o saradnji Islamske države i američke koalicije pogledajte OVDE. O mogućem rato koji će izazvati siromaštvo i ekonomske potrse u celom svetu saznajte OVDE.

Izvor: Blic

Top