POGLEDAJTE HAOS – ZAPALJEN AUTO ZAMENIKU GRADONAČELNIKA: Vozilo bilo parkirano u dvorištu porodične kuće! (VIDEO)

Auto “škoda fabia” vlasništvo zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura potpuno je izgorelo u noćašnjem požaru za koji on pretpostavlja da je podmetnut.

Vozilo je bilo parkirano u dvorištu porodične kuće Banđura u Minovom naselju, na sreću vatra se nije proširila na zgradu pa niko od ukućana nije povređen.

Oko tri sata komšija me je probudio i kazao mi da mi gori auto. Istrčao sam napolje, pozvao vatrogasce i policiju ali je vatrena stihija bila toliko jaka da je šteta na vozilu totalna. Auto je bio parkiran na nekoliko metara od ulaznih vrata u prizemlje gde su mi spavali roditelji, pa su mogli i oni da stradaju – objašnjava Banđur.

Komentarišući ovaj događaj, on ističe da veruje da je požar podmetnut.

“Jasno je da mi je na ovaj način upućena poruka zbog mog rada. Verujem da neće biti teško otkriti pozadinu ovog događaja pa očekujem da počinilac bude uskoro uhapšen”, rekao je Banđur.

Zamenik gradonačelnika nedavno je skrenuo pažnju na brojne probleme koji su pratili izbor direktora javnih preduzeća u Nišu.

On je ukazao na to da neki od kandidata ne ispunjavaju uslove zbog čega mu je skrenuta pažnja da krši partijsku discipline. Banđur je inače član SNS.

Čovek koji je prkosio Zapadu – nije glasao za sankcije SFRJ, slao je vojsku Gadafiju a sad je svrgnut… O kome se radi pogledajte OVDE.

Izvor: Oslobodjenje.rs

Top