POKAJAO SE ZBOG ODLASKA IZ BIH: ‘U Njemačkoj se samo radi i spava, živiš od plaće do plaće’

Uvijek sam razmišljao o povratku. Mislio sam na šetnje sa psom, želio vidjeti svoju raju, da mogu s njima popiti kavu, kaže Marko iz Tomislavgrada….

Marko Bagarić iz Tomislavgrada nakon završetka škole odlučio je odseliti u Njemačku. Bio je svjestan da će u svom gradu teško naći posao, ali ni u Njemačkoj nije našao sreću jer je shvatio da tamošnji život nije za njega.

– Živiš radni tjedan od ponedjeljka do petka i fokusiran si na rad, na dolazak kući, spavanje, buđenje, na isti posao. Petak, subote, nedjelje izlaziš, što ja znam, živiš od plaće do plaće…, rekao je Marko za Deutsche Welle.

Ipak, nije sve tako crno, Marku se u Njemačkoj svidjelo to što mu nitko ne postavlja pitanja o privatnom životu. U Münchenu, u kojem je proveo šest mjeseci, radio je na gradilištu, postavljao klima uređaje, pospremao, radio noćne smjene…

– Uvijek sam razmišljao o povratku. Mislio sam na šetnje sa psom, želio vidjeti svoju raju, da mogu s njima popiti kavu. Nije me zanimalo ništa čime bih sebe formirao, a bio prazan iznutra, kaže Marko.

Dodao je da ima dobrog oca i djeda te da se uz malo volje i truda može uspjeti i u Bosni i Hercegovini.

– Tu sam se rodio. Ostajem u BiH formirati se kao osoba. Okrenuo sam se drugim stvarima, idem raditi, studiram. Sad sam zadovoljan životom kojeg vodim, kaže on.

Pročitajte još: DODIK POBESNEO: Ako nam BIH ne vrati oteta ovlašćenja, nemamo nikakav razlog da u njoj ostanemo… (VIDEO)

ROGOZIN BRUTALNO ISMEJAO TRAMPA: Stigao odgovor iz Rusije na hvalisanje predsednika SAD, potpredsednik ruske vlade poručio Anerima…

PREMIJERNO: Zavirite u galerije grandioznog, novog “Luvra” u Persijskom zalivu… (VIDEO)

ALARMANTNO: Britanija formira jedinicu za brzo reagovanje na BALKANU…
Izvor: 24sata.hr

Top