ROGOZIN BRUTALNO ISMEJAO TRAMPA: Stigao odgovor iz Rusije na hvalisanje predsednika SAD, potpredsednik ruske vlade poručio Anerima…

Potpredsednik vlade Rusije Dmitrij Rogozin, koji je odgovoran za rusku vojnu industriju, ironično je prokometarisao izjavu predsednika SAD Donalda Trampa o kvalitetu američke vojne tehnike.

– Mi proizvodimo najbolju vojnu tehniku na svetu. Sa nama u tome niko čak ni približno ne može da se poredi – izjavio je šef Bele kuće prilikom posete Japanu.

Komentarišući Trampove reči Rogozin je napisao: “Ma nije valjda?”, i postavio “smajli”.

Ranije je ruski vicepremijer ironično odreagovao na Trampove reči o odustajanju od korišćenja oružanih snaga u širenju demokratije u drugim zemljama.

“Dosada je to bila njihova neposredna obaveza, uključujući i demokratizaciju stanovništva Hirošime i Nagasakija”, napisao je Rogozin.

Ranije je Pentagon izjavio da radi na novoj avionskoj raketi velikog dometa koja će biti ekvivalent ruskoj raketi K-77M, namenjenoj lovcu pete generacije Su-57.

Podsetimo, veliku uzbunu u američkom vojnom vrhu izazvao je neuspešni lov američke flote na rusku podmornicu u Sredozemnom moru.

Cela američka eskadra predvođena nosačem aviona tražila je podmornicu “Krasnodar”, ali je ona neprimetno dospela na odredište, ispalila rakete “Kalibar” na teroriste, i nestala bez traga.

Pročotajte još: DA LI OVO VEĆ PRERASTA U KULT LIČNOSTI: Pogledajte ovo najiskrenije iskazivanje ljubavi prema Putinu- nekada se i u ljubavi može preterati… (VIDEO)

DA LI OVO VEĆ PRERASTA U KULT LIČNOSTI: Pogledajte ovo najiskrenije iskazivanje ljubavi prema Putinu- nekada se i u ljubavi može preterati… (VIDEO)

KOLINDA OTKRILA ŠOKANTNE PODATKE – PUKLA BRUKA U ZAGREBU: ”Dugo stojimo, svi drugi nas prestižu, ključni problem u državi je…”

ALARMANTNO: Britanija formira jedinicu za brzo reagovanje na BALKANU…

Izvor: vostok.rs

Top