VUCIĆ DAO PASOŠ MANIJAKU: Pukla bruka u Holivudu, državljanin Srbije optužen za seksualno uznemiravanje!

Glumica Džulijana Margulis ispričala je da je imala zastrašujuće iskustvo sa producentom Harvijem Vajnštajnom i glumcem Stivenom Sigalom.

 

Ona je u jednom intervjuu govorila o neprijatnim susretima sa Sigalom i Vajnštajnom koji su se desili na početku njene karijere.

Kada je imala 23 godine, kako je rekla, kasting direktorka za jedan film pozvala ju je da dođe u sobu Stivena Sigala u 22 sata kako bi imali probu teksta. Ona je glumici obećala da će biti u sobi sa Sigalom, ali to se nije desilo. Margulis se tako našla sama sa Stivenom Sigalom.

“Bilo je odmah jasno da je susret sa Sigalom opasan. Hteo je da bude siguran da sam videla njegov pištolj. Ne znam kako sam izašla iz te sobe, nekako sam se izvukla”, rekla je.

Margulis, zvezda serije “Dobra žena”, rekla je da se slična situacija desila i sa Vajnštajnom. U sobu producenta je bila pozvana da dođe kako bi razgovarali o velikoj ulozi, ali je Margulis insistirala da dođe u pratnji jedne asistentkinje.

“Otvorio je vrata u bade mantilu. U sobi su bile upaljene sveće, a na stolu postavljena večera za dvoje”, rekla je i dodala da joj je, kada je video da nije sama, zalupio vrata u lice, a da ulogu nije dobila.

Podsećamo, Sigal je početkom prošle godine dobio srpski pasoš, koji mu je lično uručio Aleksandar Vučić u prisustvu medija.

Pročitajte još:

NATO GRADI DVE BAZE U CRNOJ GORI: Lider DF Milan Knežević otkrio tajne planove NATO alijanse!

SPREMAJU UPAD U MAKEDONIJU SA KOSOVA: Šiptari naoružani do zuba kreću prema Kumanovu!

SKANDAL U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Uhapšeno 11 prinčeva, četiri sadašnja i deset bivših ministara (VIDEO)

Izvor: N1, BBN

Top