POZNATI PEVAĆ IMAO NESREĆU – POJAVIO SE SNIMAK SA MESTA NESREĆE! ”Ovo mi je najgori dan u životu!” VIDEO)

Sudelovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja, kratko nam je nakon nesreće kazao pevač Toni Cetinski (48). Pod točkovima njegovog mercedesa u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac.

Kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomerili automobil i izvukli nesrećnog čoveka. Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i legao na ulicu. U tom trenutku je naišao Toni u automobilu.

– Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi – kazao je šokirani Toni.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a nakon završenog uviđaja i obdukcije znaće se da li muškarac već bio mrtav kad ga je Toni pregazio. Ono što je sigurno, reč je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguća brza vožnja.

– Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na ulici kada je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju i piju vino – kazao je očevidac nesreće.

Pročitajte još: http://balkanbreakingnews.com/2017/11/03/zemljotres-u-svetskoj-geopolitici-ajatolah-trazio-od-putina-da-rusija-i-iran-izoluju-sad-tramp-trazi-hitan-sastanak-sa-putinom-video/

KUDA STREMI ZAPADNI BALKAN: Šta je Ana Brnabić rekla Edi Rami? (VIDEO)

DODIK PRELOMIO: Umesto referenduma, najavljuje…

ZATROVANA HRANA JE UZROČNIK NAJVEĆEG BROJA BOLESTI: Rešite se pesticida sa voća i povrća pomoću jednog sastojka… (VIDEO)

Izvor: Kurir

Top