PANIKA U PRIŠTINI – JOŠ DVE ZEMLJE POVUKLE PRIZNANJE: Albanski mediji bruje, Bedžet Pacoli optužio Tačija!

Ministarstvo spoljnih poslova Kosova je objavilo revidirani spisak zemalja koje su priznale Kosovo, na kome nema Nigerije i Ugande, piše prištinski dnevnik Koha.

Ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli je izjavio za vreme mandata vlade Hašima Tačija da su te dve zemlje priznale Kosovo, ali od njih nikada nije dobijena potvrda za to.

Podestimo, južnoamerička država Surinam povukla je priznanje Kosova pre nekoliko dana.

POČELO JE: Republika Surinam u Južnoj Americi povukla priznanje Kosova, Dačić potvrdio – bivša holadska kolonija stala uz Srbe! (FOTO)

Nezavisnost Kosova je, prema podacima Beograda, priznalo 106 zemalja, a dve su povukle to priznanje. Osim Surinama to je uradila još jedna zemlja za koju retko čujemo – Sao Tome i Principe, ostrvska država na zapadu Afrike.

Mediji u Albaniji nisu preneli govor premijera Rame i premijerke Srbije Brnapić, a pored toga tenziji ne Kosovu doprinose i protesti zbogpresude za teroristički napad na Kumanovo, ali i sud za ratne zločine koji je u toku formiranja.

Pročitajte još: “CRNA RUPA”, TIHA I UBOJITA: Pogledajte šta sve može najmoćnija ruska podmornica… (VIDEO)

ŠTA U AMERIČKOM ŽARGONU ZNAČI BROZ: Ovo sigurno niste znali…

SVOJERUČNO SPREČITE RAK PROSTATE: Istraživanja sa Harvarda su pokazala da postoji siguran način za zaštitu, uz metod koji je lakši nego što mislite… (VIDEO)

POROŠENKO ARTILJERIJI I RAKETNIM SNAGAMA: Spremajte se za Donbas…

Izvor: Agencije, BBN, Sputnjik

Top