ZASTRAŠUJUĆA BAHATOST ZABELEŽENA KAMEROM: Bogati studenti PUCALI NA LJUDE jer im je dosadno… (VIDEO)

Bogati ukrajinski student, pripadnik takozvane “Bogate dece Instagrama” šokirao je svet načinom na koji se “zabavlja”. Dok njegovi bogati drugari prosipaju šampanjac i pale novac kada im je dosadno, ovaj momak puca na ljude sa prozora!

 

Šokantan snimak osvanuo je na društvenim mrežama, a na njemu se jasno vidi da student ne vidi ništa loše u tome što je neko mogao da strada. “Neko će zvati polciju!” rekao je uz osmeh, nakon što je ispalio dva metka ka ulici i jedan ka krošnjama drveća.

Koliko god bio šokantan, ovo nije i jedini ispad studenta za kojeg se pretpostavlja da se zove Roman Dobrenki, sudeći po njegovom nalozima na društvenim mrežama. Ranije, tokom oktobra, sam se pohvalio fotografijom na instagramu na kojoj pozira sa pištoljem i to ispred vrata dekanata univerziteta u Harkovu.

Srećom, ni u jednom od ispada niko nije povređen. Studenti (svi oni koji vide na snimku) trenutno su u kućnom pritvoru, a protiv njih su podignute optužnice. Ukoliko budu osuđeni mogu da dobiju od tri do sedam godina zatvora po optužbi za huliganizam uz upotrebu vatrenog oružja.

Prethodno, svet je svojom bahatošću i neodgovornošću zgrozila još jedna bogata ukrajinska naslednica. Aliona Zajceva, dvadesetogodišnja ćerka oligarha iz Ukrajine, ubila je pet osoba, a veliki broj povredila, nakon što se nije zaustavila na crvenom svetlu na semaforu i udarila kolima u masu ljudi.

Nekoliko medija objavilo je da je Zajceva bila pod uticajem alkohola i narkotika, ali to i dalje nije potvrđeno. Njen otac pokušao je da izbegne kaznu za svoju ćerku ponudivši rodbini žrtava novčanu naknadu.

Pogledajte još:

Izvor: Blic.rs

 

Top