SRPSKI GLUMAC ŠOKIRAO PRATIOCE – VRIŠTAO KAO ŽENA: Biković uzeo pištolj i hvalio se njime, a onda je oružje opalilo! (VIDEO)

Glumac Miloš Biković pohvalio se svojim pratiocima na društvenoj mreži “Instagram” kako barata pištoljem. Iako su mnogi mislili da je reč o plastičnoj igrački, ispostavilo se da nije tako.

Popularni umetnik je na setu snimanja jedne serije hteo da dočara umeće rukovanja pištoljem, a ujedno i da napravi foru kojoj bi se mnogi nasmejali. Pažljivo je nagovestio kako bi trebalo da se koristi ovo hladno oružje, a onda je slučajno ili namerno pištolj opalio.

Bezbednost pre svega. Безопасность прежде всего.

Објава коју дели Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) дана

Miloš ga je ispustio iz ruke iz ruke i počeo da vrišti. Očigledno da je glumac hteo samo da zabavi svoje pratioce. Međutim, dok su jedni govorili kako je ovaj potez smešan, bilo je i onih koji su bili šokirani potezom. Koja god da je bila glumčeva namera, ipak mnogi ne bi trebalo da slede ovakav primer.

Pročitajte još: VODITELJKA POČELA DA POVRAĆA USRED JUTARNJEG PROGRAMA: Uživo u programu probali cips sa najljućom paprikom! (VIDEO)

BALKANU PRETI OPASNA BOLEST – GORA OD BESNILA: Smrtonosni parazit se širi u Srbiji, lako se prenosi i smrtonosan je za ljude!

ŠOKANTNI PODATCI SVETSKE BANKE O BIH: Katastrofalna situacija u finansijama, evo od čega žive građani – hrani ih….

HLADAN TUŠ: Ovo je konačan poraz Hrvatske… (VIDEO)

Izvor: Blic

Top