KAD SE UDRUŽE HRVATSKA RAKIJA I POLJSKA VOTKA, TO UVEK REZULTIRA VESELOM ATMOSFEROM: Skandal u NATO bazi u Poljskoj, hrvatski vojnik, mrtav pijan… (VIDEO)

Trenutno ima preko 78 hrvatskih vojnika koji se nalaze u Poljskoj u sklopu misije NATO-a. Jedan od hrvatskih vojnika bio je pritvoren zbog toga što je konzumirao ekstremno mnogo alkohola . Ovo je potpuno razumljivo,  imamo poljske i hrvatske vojnike koji verovatno razmenjuju vodku i rakiju u nekim udaljenim dosadnim vojnim bazama i čini se da je tamo prilično vesela atmosfera.

Kada se vratio u bazu Bemowo Piskie (BPTA) u Poljskoj, gdje je postavljen kontingent, jedan pripadnik hrvatske vojne policije bio je pritvoren jer je bio mrtav pijan. Kasnije je potvrđeno da je vojni policajac uhapšen i da će se uskoro vratiti u jedinicu.

“Sve što rade u Hrvatskoj i oni će raditi iu Poljskoj”, rekao je ministar Damir Krstičević

Ove reči su očigledno tačne, jer momci sada mogu uživati ​​i u domaćoj rakiji i poljskoj votki, što je odlično za prilagođavanje kulturnim obrascima i jačanje veza između dva  slovenska naroda.
Sada, ako bi takođe pozvali ruske momke sa druge strane granice da se pridruže sa njihovom votkom i vrućim borščom,  to bi bilo još bolje.

Poljska komedija o pijanim vojnicima iz Drugog svetskog rata, koji su porazili Hitlerovu armiju:

Moguće je da poljski vojnici obučavaju hrvatske trupe da budu spremni za ovakve  manevre, kao što je bio ovaj protiv Hitlerove Nemačke.

 

Pogledajte još:

Izvor: Slavorum.rs/BBN

 

Top