UZNEMIRUJUĆI SNIMAK (18+) Ubijen komandant DAEŠ-a u Majadinu, sirijci poslali odgovor El Bagdadiju!

Televizija „Zvezda“ objavila je ekskluzivni snimak na kojem se vidi kako pripadnici sirijskih snaga likvidiraju komandanata DAEŠ-a Abu Bakra Omara. Borbe u kojima je terorista likvidiran vođene su pored grada Majadina, u provinciji Dejr el Zoru.

Kako je saopštio stringer „Zvezde“ sa lica mesta, Abu Bakr Omar nekoliko godina je proveo u zatvoru u Iraku, a posle toga i u Siriji zbog terorističke propagande. On je pristupio DAEŠ-u 2014. godine i bio je komandant jedne od jedinica. Interesantno je da je kod Abu Bakra Omara, prema podacima stringera „Zvezde“, bilo 30 žena, što pokazuje koliko je bio uticajan među militantima.

Na snimku sirijski vojnici pokazuju telo teroriste.

„To je odgovor El Bagdadiju. Kada teroristi zarobljavaju naše vojnike, odsecaju im glave. Kao odgovor na to mi teroriste šaljemo na onaj svet“, kažu sirijski vojnici.

Pročitajte još: O OVOME NE PIŠU ZAPADNI MEDIJI: Poslanici evropskih zemalja se utrkuju ko će pre da poseti ruski Krim, sa samo jednim razlogom… (VIDEO)

RUSI BESNI ZBOG RASPOREĐIVANJA AMERIČKE OKLOPNE BRIGADE U POLJSKOJ: Pogledajte kako izgleda ruski odgovor iz Kalinjingrada… (VIDEO)

LUDNICA! OVI SU BOLJI I OD DAČIĆA: Pogledajte kako se u pevanju snalaze neki državnici sa Balkana, a kako najmoćniji ljudi na planeti… (VIDEO)

Izvor: Sputnjik

 

Top