PAPA OSTAO U ŠOKU – OVO NIJE OČEKIVAO: Pozvali su zatvorenike da ručaju sa Franjom, haos tokom posete Bolonji – zatvorenici iskoristili priliku da…

Dvojica zatvorenika koji su pozvani da se sretnu sa papom Franjom na ručku tokom njegove nedavne posete Bolonji iskoristili su tu priliku da pobegnu, prenose danas lokalni mediji.

Dvojica muškaraca koji su bili u rehabilitacionoj ustanovi za narkomane i zatvorenike nalazili su se među 20 osuđenika koji je trebalo da se sretnu sa papom prvog oktobra, prenosi AFP.

Oni su, međutim, nestali pre toga i od tada nisu viđeni, prenose mediji.

Papa je za jednu od svojih tema izabrao i milosrđe i redovno se sreće sa zatvorenicima na svojim putovanjima izvan Vatikana.

Pročitajte još: SAA SPRŽILA TERORISTE U NJIHOVOJ RUPI: Pogledajte kako sirijski „Gradovi“ uništavaju snajpere terorista (VIDEO)

AMERIKA BUKVALNO TERA IRAN DA NAPRAVI ATOMSKU BOMBU: Teheran doveden pred svršen čin, ako Tramp do 15. oktobra… (VIDEO)

STIŽE RUSKI SNAJPER, NAJBOLJI NA SVETU: Oborio je svetski rekord koji su držali Amerikanci, pogađa mete na udaljenosti od… (VIDEO)

SRBIJA U STRAHU! NAJVEĆI MONSTRUM BIVŠE JUGOSLAVIJE NA SLOBODI: Masovni ubica uskoro u Srbiji, strah da bi krvavi pir mogao da se nastavi… (VIDEO)

Izvor: Tanjug

Top