NEVIĐENA BRUTALNOST U ZAGREBU: Pokušali su zapaliti navijača bakljama… (VIDEO)

Nakon subotnje utakmice četvrte lige između Ponikvi i Karlovca nastala je opšta tučnjava maskiranih navijača dva kluba. Jedan od navijača je završio na zemlji,  dok su ga dvojica pokušali povrediti bakljama…

 

Navijači NK Ponikve napali su u subotu nakon utakmice navijače NK Karlovac 1919. Želeli su se osvetiti za tučnjavu prošle fudbalske sezone kad su ih napali u Karlovcu. Kad je sudij svirao kraj, igrači su od sreće otrčali jedni prema drugima, a gledaoci su počeli preskakati ogradu stadiona i počeli su trčati za Karlovčanima. Upalili su nekoliko baklji i tukli i udarali su sve na koje su naišli, kaže nam čitatalac koji je poslao dramatični snimak huliganskog obračuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimku se vidi haos koji je nastao na ulici i desetak navijača kako trče. Dvojica hvataju jednog i bacaju ga na pod, udaraju nogama, a pritom su ga i zapaljenom bakljom udarali po glavi. Drugi navijač je nastradao tik uz zgradu gdje su ga gurnuli uza zid i udarali. Zabrinuti građani zvali su policiju s dojavom da 10-ak mladića tuče jednoga. Do dolaska policije, svi su se razbježali. Iz NK Ponikvi kažu da je sama utakmica prošla bez ekscesa. Pobedili su u derbiju, a za nerede posle utakmice nemaju komentara. Nisu ih videli i kažu da oni nisu dio fudbala.

 

Pogledajte još:

Izvor: 24sata.rs

Top