POGLEDAJTE OVOG LUDAKA – SMEJE MU SE CELA SRBIJA: Neviđeni gaf predsednika Srbije, Vučić u panici – sutra se u Beogradu … (FOTO/VIDEO)

Usred jučerašnjeg obraćanja medijima u Rumi, pažnju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću skrenuo je helikopter koji je nadletao to vojvođansko mesto

Dok su mu novinari obraćali, Vučiću je pogled skrenuo ka helikopteru koji je bio toliko glasan da se jasno nisu mogla čuti ni pitanja medija.

– Proveri samo, gde ide, šta radi ovaj helikopter… – rekao je Vučić nekome od saradnika, a zatim kratko rekao:

– Što se tiče posete Erdogana, očekujem mnogo od te posete.

Paranoja zbog ambasade Velike Britanije

Ambasada Velike Britanije u Beogradu na svom zvaničnom internet sajtu upozorila je svoje građane na mogućnost nasilnih demonstracija u srpskoj prestonici 6. i 7. oktobra?!?

Iako se u obaveštenju britanskim građanima koji borave u Srbiji ili žele da je posete navodi da je reč o državi „bez problema“, ambasada upozorava na moguće nasilne proteste u centru Beograda.

„6. i 7. oktobra 2017. godine u centru Beograda planira se nekoliko protesta. Ove demonstracije mogu postati nasilne. Trebalo bi da budete oprezni i izbegavate sve demonstracije“, navodi se u upozorenju britanskim građanima na sajtu ambasade Velike Britanije.

Ovo upozorenje britanske ambasade se bez sumnje odnosi na protest u organizaciji Pokreta slobodnih građana propalog predsedničkog kandidata Saše Jankovića, kome će se prema najavama, priključiti još neke opozicione stranke i njihovi lideri. Takođe, upozorenje se odnosi i na protest pojedinih policijskih i vojnih sindikata zakazan za sutra 7. oktobar u Beogradu.

Pročitajte još: PUKLA BRUKA U BEOGRADU! VOJSKA POZVALA POLICIJU DA NE REAGUJE: ”Ovo je kap koja je prelila čašu, sprečite kršenje Ustava”

SKANDAL – MARŠ ISLAMSISTA U HAGU: Celim gradom odzvanja ”Alahu Akbar” uz zastave terorističkih formacija (VIDEO)

NIJE BIRAO REČI – DODIK ODBRUSIO MESIĆU: Predsednik RS udario po bivšem hrvatskom predsedniku, diplomatski skandal u BIH – ”Mesić je …”!

DNO DNA – “SUPERTALENAT”: Sramotni nastup mlade Hrvatice pred rođenim ocem, šokirala žiri i gledaoce na takmičenju (VIDEO)

PANIKA U SAD ZBOG NOVE RAKETE – SVETSKI MEDIJI BRUJE: Severna Koreja može da pogodi Kaliforniju, ovoga puta nema šale – CIA upozorava da…!

Izvor: Blic, Informer, BBN

 

Top