NIJE BIRAO REČI – DODIK ODBRUSIO MESIĆU: Predsednik RS udario po bivšem hrvatskom predsedniku, diplomatski skandal u BIH – ”Mesić je …”!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je “umišljeni mirotvorac Stjepan Mesić opet obukao ustaško odelo koje navlači po potrebi i samo kada treba da napada Srbe i Republiku Srpsku ili drži ustaške govore po Australiji”

Dodik je to rekao u odgovoru na Mesićevu izjavu “da bi odmah trebalo preseći koridor kad bi Republika Srpska pokušala da se otcepi i da bi to bilo gotovo za par sati”, prenosi RTRS.

– Taj političar, koji je deo prošlosti u svakom smislu i koji je već dugi niz godina ostavljen na smetlištu istorije, u čijoj glavi očigledno vlada oluja, bi ponovo da ratuje i preseca koridore i priziva NATO – rekao je Dodik.

Prema rečima Dodika, pošto se BiH i u međunarodnim političkim krugovima sve više spominje “kao njen propali eksperiment”, srpski narod, koji iznad svega ceni slobodu, jednostavno ne sme da dopusti da doživi potop u propaloj zajednici.

– Zato i mislim da je pri takvom stanju stvari racionalan dijalog o mogućem mirnom razlazu najbolje rešenje za sve u BiH – rekao je Dodik.

On je konstatovao da zagovornike ratne opcije, poput “jednog od grobara bivše Jugoslavije – Mesića”, na svu sreću niko ništa i ne pita, niti bilo ko drži do njegovog mišljenja.

– A što se tiče Mesićevog istomišljenika Valentina Incka i njegovih snova, poručujem mu da ide u svoju zemlju i tamo sanja, jer ne znam šta će više ovde – zaključio je Dodik.

Pročitajte još: SKANDAL – MARŠ ISLAMSISTA U HAGU: Celim gradom odzvanja ”Alahu Akbar” uz zastave terorističkih formacija (VIDEO)

OVO MU NIJE TREBALO – BRITANSKI KOMIČAR OPLEO PO BALKANCIMA: Šta je ovo? Tako nešto ne postoji – haos na Tviteru ! (FOTO)

SKANDAL U HRVATSKOJ – MESIĆ ZAPRETIO DODIKU: “Ako se RS otcepi, stvar se može rešiti za par sati”!

POČELO JE – LAVROV UPOZORIO TRAMPA: Svi čekaju govor zakazan za 12 oktobar, evo šta planira da objavi – Iranci će pobesneti!

Izvor: Tanjug

 

Top