DNO DNA – “SUPERTALENAT”: Sramotni nastup mlade Hrvatice pred rođenim ocem, šokirala žiri i gledaoce na takmičenju (VIDEO)

Sara Sajfert (18) iz Vukovara svojim nastupom šokirala je sudije i publiku hrvatskog šou programa “Supertalenat”. Tinejdžerka je “tverkovala” u kratkom šortsu, i to sve pred očima svog oca, koji je zdušno navijao za svoju mezimicu.

Na početku nastupa, devojka ulazi na binu sa perikom, u belom duksu noseći jaknu oko struka. Kada se približila klaviru bacila je jaknu i u kratkom crnom šortsu, nalik boksericama, sela na stolicu. Sa prvim taktovima muzike, počela je provokativan ples, dok su i sudije i publika u šoku posmatrali šta radi.

Šou je počeo kada je skočila sa stolice, bacila periku i počela da “tverkuje”, bacajući se na pod, uglavnom okrenuta leđima ka publici. Kamera je u jednom trenutku uhvatila i reakciju njenog oca koji je oduševljeno navijao za svoju ćerku.

Upravo ta reakcija na vrlo kontroverzan nastup tinejdžerke izazvala je oštru debatu, ali Sara ne vidi ništa loše u tome. Kaže da je roditelji podržavaju šta god da radi u životu.

– Tverkovanje nije lako. Nisam imala nikakvo iskustvo u plesu pre nastupa. Ljudi bi trebalo da cene moj trud – rekla je Sara i objasnila da je provokativan ples naučila gledajući snimke na Jutjubu, kao i da je vežbala šest dana nedeljno poslednje četiri godine da bi usavršila svoje poteze.

Pročitajte još: NIJE BIRAO REČI – DODIK ODBRUSIO MESIĆU: Predsednik RS udario po bivšem hrvatskom predsedniku, diplomatski skandal u BIH – ”Mesić je …”!

SKANDAL – MARŠ ISLAMSISTA U HAGU: Celim gradom odzvanja ”Alahu Akbar” uz zastave terorističkih formacija (VIDEO)

OVO MU NIJE TREBALO – BRITANSKI KOMIČAR OPLEO PO BALKANCIMA: Šta je ovo? Tako nešto ne postoji – haos na Tviteru ! (FOTO)

PUKLA BRUKA U BEOGRADU! VOJSKA POZVALA POLICIJU DA NE REAGUJE: ”Ovo je kap koja je prelila čašu, sprečite kršenje Ustava”

Izvor: Blic

Top