VOĐA TEŠKO RANJEN, 12 KOMANDANATA UBIJENO! Ruska avijacija u osvetničkom pohodu, uništen štab terorista i Siriji – Putin poslao kaznenu ekpediciju! (VIDEO)

Vazdušno-kosmičke snage Rusije likvidirale su komandni štab terorističke organizacije Nusra front, vođa se nalazi u kritičkom stanju, dok je 12 komandanata ubijeno, saopštio je zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov

– Ruska vojna obaveštajna služba otkrila je 3. oktobra mesto i vreme održavanja sastanka rukovodstva Nusra frota na čelu sa liderom grupe Abu Muhamedom el Džulanijem. Za gađanje ovog cilja ruska avijacija u Siriji poslala je Su-34 i Su-35 – rekao je Konašenkov.

– Tokom napada vođa Nusra frota Abu Muhamed el Džulani zadobio je mnogobrojne teške rane i izgubivši ruku, prema infomarcijama nekoliko nezavisnih izvora, nalazi se u kritičnom stanju. Zajedno sa mnogobrojnim obezbeđenjem (oko 50 ljudi), ubijeno je i i 12 komandanata Nusra fronta, uključujući najbližeg pomoćnika El Džulanija, načelnika službe bezbednosti grupe Ahmad el Gizai – informisao je predstavnik ministarstva odbrane Rusije.

Specijalne akcije Ministarsva odbrane Rusije za likvifdaciju terorista, umešanih u napad na ruske vojnike u Siriji biće nastavljeni.

https://www.youtube.com/watch?v=OXsdEQCrZmc

Pročitajte još: STIGAO ODGOVOR IZ BRISELA: Kocijančić odbrusila Beogradu, evo šta je portparaolka EU rekla o Kosovu i Kataloniji

ZATAŠKAN INCIDENT: Presretnut severnokorejski brod, ono što su našli ih je šokiralo… !

NATO SPREMA ODGOVOR SRBIJI: Evo kako je Hrvatska reagovala na nabavku ruskih migova, ministarstvo odbrane otvorilo…

Izvor: Sputnjik

Top