HRVATSKA JE ZANEMELA PRED OVIM ZLOČINOM: Silovao 1.550 puta svoju ćerku, tri puta zatrudnela, jednom je rodila dete oca demona. Sada ga je stigla kazna… (VIDEO)

“Vi ste sadista i pedofil s incestuoznim sklonostima. Čak i životinje štite svoje mlade a vi ste svoju porodicu potpuno uništili”, rekao je sudija

Zadranin S.R. (51) osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 40 godina na Županijsjkom sudu u Zadru zbog teškog kaznenog dela polnog iskorišćavanja i zlostavljanja deteta, polnog odnosa s detetom starijim od 15 godina i zbog silovanja supruge, javlja Antena Zadar.

S.R. se u pritvoru nalazi od jula ove godine kada je njegova, danas 28-godišnja ćerka, podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Ovaj 51-godišnjak je najstariju ćerku zlostavljao 16 godina i silovao je 1.550 puta. Prvi put je ćerku silovao kad je imala 12 godina na zadnjem sedištu automobila. Devojčica je 2005. i 2007. prekidala trudnoću, a 2008. dobila je dete sa zlostavljačem.

Kad je imala 15 godina pokušala je samoubistvo. S.R. je silovao i svoju suprugu i zlostavljao njihovo petoro dece, dok je najstarija prošla kroz najgore košmare.

Zadarski ‘slučaj Fricl’ godinama se odigravao u jednom velikom stambenom naselju.

Deca i supruga tokom godina mučenja tražile su pomoć i policije i Centra za socijalni rad, ali bez velikog uspeha. Iz Centra su ženi rekli da “ne žele da imaju posla s tim ludakom”.

Susedi su često policiji prijavljivali buku koja je izbijala iz njihovog stana, a policija je protiv oca u više navrata podnosila prijave zbog narušavanje javnog reda i mira i porodičnog nasilja, pisao je Zadarski list.

– Dokazano je da ste počinili sva krivična dela koja vam se stavljaju na teret. Vi ste S.R. bez imalo griže savesti zlostavljali svoju decu i suprugu na bestijalan način zbog čega će oni, pogotovo vaša najstarija ćerka, trpeti doživotne posledice. Oni su za vas bili objekti, vaše vlasništvo kojim ste manipulisali i sejali strah. Suprugu ste zamenili ćerkom, za koju ste, kao i za ostale, tvrdili da nisu vaša biološka deca. Vi ste sadista i pedofil s incestuoznim sklonostima. Čak i životinje štite svoje mlade, a vi ste svoju porodicu potpuno uništili – rekao je predsednik sudskog veća Boris Radman prilikom izricanja presude.

Kako je u istoj pisalo, on je tokom godina najmanje 1.500 puta silovao svoju najstariju ćerku.

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da je S. R. osoba s poremećajem ličnosti, a tokom počinjenja svih monstruoznih dela nije imao grižu savesti i nije prihvatio odgovornost za svoja dela.

Uz zatvorsku kaznu, određena mu je i sigurnosna mera psihosocijalnog tretmana, a zbog zaštite privatnosti porodice, fotografije ovog monstruma sakrivene su. Jedino mu se mogu videti obrisi lica, pogledajte ovde:

 

[VIDEO VIJESTI] Demonu s područja Zadra 40 godina kazne: Kćer je silovao najmanje 1500 puta!

Posted by 24sata on Thursday, September 28, 2017

 

Pogledajte još:

Izvor: Telegraf.rs

 

Top