POKUŠALI DA UPIŠU 113 DECE – RODITELJI SE POBUNILI: Deca migranata neće ići na nastavu sa ostalom decom u Šidu, vlast prinuđena da odustane – evo šta su rekli …!

Učenici Osnovne škole „Filip Višnjić“ u Višnjićevu kod Šida vratili su se u klupe, nakon pobune roditelja zbog najava o upisivanju dece migranata u njihovu školu

Roditelji ih ranije nisu puštali na nastavu zbog uvođenja migrantske dece u obrazovni sistem.

Međutim, mali migranti neće pohađati školu u Višnjićevu, a Milenko Ujvari, direktor škole, rekao je da migrantska deca od sada nastavu pohađaju samo u Moroviću.

Ovu odluku roditelji učenika pozdravljaju ne kao njihovu pobedu, već kao shvatanje nadležnih institucija da nastava ne bi bila kvalitetna.

„Ništa nismo imali protiv te dece, ni protiv njihovog obrazovanja, hteli smo samo da se nastava odvija u posebnim odeljenjima“, tvrde roditelji lokalnih učenika.

Pročitajte još: TERORISTI DOŽIVELI DEBAKL U HAMI: Asadovi ”lovci na tenkove” rasturili ofanzivu Al Kaide, pogledajte ovo groblje tenkova! (VIDEO)

HIT NA FEJSBUKU: Zaposleni u jednom kafiću u Hrvatskoj iskreno priznali zbog čega ne rade – ”vidimo se tek u nedelju!” (FOTO)

MINISTAR U KRITIČNOM STANJU: Ranjeno 8 osoba u centru Donjecka, odjeknule dve eksplozije – atentat u DNR! (VIDEO)

ASAD NAPAO SVE FRONTOVE OD TURSKE DO IZRAELA: Žestoka ofanziva SAA, preko 100 mrtvih terorista u Hami i Idilbu – Suniti prelaze kod Asada! (VIDEO)

Izvor: Novosti

Top