BRUKA U UJEDINJENIM NACIJAMA: Tokom zasedanja Generalne skupštine, dok je predsednik držao govor o genocidu , njegova ćerka je…(VIDEO)

Ćerka azerbejdžanskog predsednika naišla je na oštre kritike javnosti kada je uhvaćena kako slika selfije tokom govora njenog oca u UN.

 

 

Predsednik Ilham Alijev je svetskim liderima u Njujorku govorio o krvavom ratu Nagorno-Karabah koji je vođen 1992. godine, međutim, to vreme je ćerka Lejla iskoristila za poziranje.

Generalna skupština UN je veoma medijski propraćen događaj tako da je njeno besmisleno poziranje završilo uživo u prenosu.

U početku, ona je mirno sedela pored svoje majke i pratila očev govor, ali joj je to posle svega dva minuta poprilično dosadilo.

“Ovo je jednostavno nedostatak kulture i bahatost bogate dece. Tako su je oni podigli”, glasio je jedan od mnogobrojnih komentara koji su se ubrzo pojavili na društvenim mmrežama.

“Ovo je toliko sramotno za porodicu. Da praviš takve face dok ti otac priča o genocidu”, napisao je još jedan besan građanin Azerbejdžana.

 

Pogledajte još:

Izvor: Kurir.rs

 

Top