SKANDAL NA VOJNIM VEŽBEMA: Tragedija na “Zapadu”, helikopter izraketirao posmatrače, neverovatna scena – pogledajte ovo! (VIDEO)

Ruski portali objavili da su dve osobe povređene tokom vojne vežbe “Zapad 2017” na zapadu zemlje kada je helikopter greškom ispalio rakete na parkirana vozila

 

Na video-snimku, objavljenom na portalu “66.ru njuz”, vide se dva helikoptera u niskom letu, kao i da potom jedan ispaljuje raketu koja je eksplodirala nedaleko od grupe ljudi koji su gledali vežbu.

Portal navodi da su dve osobe povređene i dva vozila uništena, kao i da se incident dogodio u nedelju ili ponedeljak, prenosi AP.

Ruska vojska je potvrdila verodostojnost video-snimka, ali je demantovala da se to dogodilo u ponedeljak.

Vojska nije precizirala kada i gde se incident odigrao i tvrdi da niko nije povređen.

Rojters navodi da je isti video-snimak objavio i ruski portal “Fontanka.ru” i da se na snimku vidi da je helikopter ispalio više raketa na vojni kamion prekriven kamuflažnom mrežom.

Pročitajte još: RUSI U NEVERICI – KAKVO SU TO ČUDO PRONAŠLI: Pa ovo nema ni na filmu, da nisu snimili kamerom, niko im ne bi verovao – kakvo je ovo čudovište!? (VIDEO)

PUTIN PRELOMIO – OVO IM SE NEĆE SVIDETI: Ruski predsednik doneo jako bitnu odluku, ovako se štiti država! (VIDEO)

DRAMA U BEOGRADU! OKRUTNOST DRŽAVE SRBIJE NA DELU: Maša (4) i Marko postaju najmlađi beskućnici! Beograđani napravili živi zid… (VIDEO UŽIVO)

Izvor: Tanjug

Top