RUSI U NEVERICI – KAKVO SU TO ČUDO PRONAŠLI: Pa ovo nema ni na filmu, da nisu snimili kamerom, niko im ne bi verovao – kakvo je ovo čudovište!? (VIDEO)

Grupa ribara s ruskog ostrva Sahalina nije očekivala da će u svojim mrežama ikad naći ovakvu grdosiju

 

Naime, uhvatili su ribu od čak 1.100 kilograma. Reč je o jednoj od najtežih „koščatih“ riba u svetu, poznatoj kao mesečeva riba.

„Ne sećam se da smo ikada ovako nešto videli ili ulovili, bilo je tu riba dužine do metar i po, ali nisam dosad vidio ovu vrstu da teži tonu“, rekao je ribar Artur Balkarov.

Čim je ogroman ulov donesen na obalu, počeo je da truli, pa tako ribari nisu imali drugog izbora nego da ga odnesu na đubrište gde lokalci bacaju ostatke od ulova životinja medvedima.

Trgovina mesom ove ribe u EU je zabranjena, ali u mnogim azijskim zemljama, poput Japana ili Tajvana, smatra se poslasticom.

Pročitajte još: DRAMA U BEOGRADU! OKRUTNOST DRŽAVE SRBIJE NA DELU: Maša (4) i Marko postaju najmlađi beskućnici! Beograđani napravili živi zid… (VIDEO UŽIVO)

JAPAN SPREMAN ZA RAT – PANIKA SVE VEĆA: Pogledajte šta rade kao odgovor Kimu – ovo ne sluti na dobro, svet u neizvesnosti čeka sledeći potez! (VIDEO)

DAČIĆ PRAVI CIRKUS U AMERICI: Pogledajte šta je Dačić dao Trampu… (VIDEO)

Izvor: Sputnik

Top